Ζην επικινδύνως στο Μεσοχώρι…

Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ: Ο κ. ΓΑΤΣΑΣ ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 24 Ιουλ 2021 16:20

Τον Δήμο Ελασσόνας προ των ευθυνών του θέτει ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Ν. Ευαγγέλου για το ζήτημα της διέλευσης βαρέων οχημάτων από το σεισμόπληκτο Μεσοχώρι, βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές μικρών παιδιών.


Αναφέρει συγκεκριμένα:
«Από τις αρχές Ιουλίου είχαμε επισημάνει, μετά από επίσκεψη που πραγματοποιήσαμε στα σεισμόπληκτα χωριά του Δήμου Ελασσόνας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των περιοχών αυτών.
Μάλιστα ιδιαίτερα είχαμε επισημάνει το πρόβλημα που υπάρχει στο Μεσοχώρι αφού η παράταξή μας έγινε δέκτης έντονων παραπόνων από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας καθώς ζητούν από τη δημοτική αρχή εδώ και μήνες να οριοθετήσει τον δρόμο και να παρακάμπτεται σε απόσταση 500 μ. από τον υπάρχοντα, προκειμένου να μην περνούν από τον οικισμό βαρέα οχήματα, γιατί υπάρχουν έντονοι φόβοι ότι θα προκληθούν ατυχήματα.
Μετά από αρκετές ημέρες διαπιστώνουμε ότι η δημοτική αρχή έχει για άλλη μια φορά κλειστά τα αυτιά της και το μόνο που παράγει είναι δημόσιες σχέσεις.
Την επικίνδυνη κατάσταση που επικρατεί στο σεισμόπληκτο Μεσοχώρι Ελασσόνας, επισημαίνει ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Γιάννης Ζαρλαδάνης, εξηγώντας ότι μετά τη δημιουργία της ράμπας στο ποτάμι, ώσπου να λυθεί το πρόβλημα με την κατασκευή της νέας γέφυρας, όλα τα βαριά οχήματα και όχι μόνο, περνούν μέσα από το Μεσοχώρι. Οι δρόμοι είναι στενοί και τα παιδιά παίζουν ανέμελα με κίνδυνο ατυχήματος, καθώς ορισμένοι οδηγοί όπως υπογραμμίζει, τρέχουν ανεξέλεγκτα.
Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά περιστατικό με φορτηγό να κόβει καλώδιο κολώνας, να την γκρεμίζει και αυτή παραλίγο να πέσει πάνω σε διερχόμενο 15χρονο παιδί.
Ο κ. Ζουρλαδάνης εκπέμπει S.O.S. σε Δήμο Ελασσόνας και Περιφέρεια Θεσσαλίας προκειμένου να δοθεί μια καλύτερη λύση.
Διαβάζοντας την ανάρτηση του προέδρου της τοπικής κοινότητας αναρωτιέμαι πραγματικά αν θα πρέπει πρώτα να συμβεί το κακό και μετά να κινητοποιηθεί ο κ. Γάτσας.
Τότε όμως θα είναι αργά και δεν θα μπορεί κανείς να μιλήσει για την «κακιά στιγμή».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass