ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Συστήνει κινητό συνεργείο εμβολιασμού

Δημοσίευση: 29 Ιουλ 2021 20:29

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Δήμου Καρδίτσας στην προσπάθεια που καταβάλει το Υπουργείο Εσωτερικών να αυξήσει τον αριθμό των εμβολιασμένων ατόμων συστήνοντας κινητά συνεργεία εμβολιασμού.

Ειδικότερα, ο δήμαρχος Καρδίτσας μετά από σχετική επιστολή που απέστειλε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ. Στ. Πέτσας προς όλους τους δημάρχους της χώρας, έδωσε τις σχετικές κατευθύνσεις για τη στελέχωση των κινητών συνεργείων. Ειδικότερα, η Δημοτική αρχή γνωστοποίησε στις αρμόδιες εμβολιαστικές αρχές (5η ΥΠΕ) ότι θα διαθέσει αυτοκίνητο και οδηγό ώστε το εμβολιαστικά κλιμάκια να προσεγγίσουν άτομα που επιθυμούν να εμβολιαστούν αλλά είναι δύσκολη η μετακίνησή τους. «Ανταποκριθήκαμε αμέσως στην έκκληση του αναπληρωτή υπουργού κ. Πέτσα με στόχο να στηρίξουμε και εμείς την συνολική προσπάθεια που γίνεται να φτάσουμε σε επίπεδο συλλογικής ανοσίας. Ο Δήμος Καρδίτσας από την πρώτη στιγμή της πανδημίας πρωτοπόρησε με σειρά μέτρων όπου είχε αρμοδιότητα και όπου χρειάστηκε, ώστε να περιορίσουμε όσο το δυνατόν την εξάπλωση του ιού. Σε ότι αφορά τους εμβολισμούς όπως δείχνουν τα στοιχεία του Υπουργείου υγείας, φαίνεται πως έχουμε φτάσει, σε σχέση με άλλες περιοχές, σε καλά επίπεδα εμβολιαστικής κάλυψης (περίπου 50%). Συνεχίζουμε όλοι μαζί την προσπάθεια για να καταφέρουμε το συντομότερο να επιστρέψουμε στις παλιές μας συνήθειες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass