Εκλεισε η Διεύθυνση Αλλοδαπών

ΧΘΕΣ ΛΟΓΩ ΣΥΡΡΟΗΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2021 17:05

Την αναστολή λειτουργίας των Τμημάτων Αδειών Διαμονής νομού Λάρισας και Ελέγχου της Διεύθυνσης Αλλοδαπών και Μετανάστευσης εξαιτίας της συρροής κρουσμάτων Covid-19 αποφάσισε χθες ο ασκών χρέη συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και

Στερεάς Ελλάδας Κώστας Παπάς.
Η αναστολή λειτουργίας ισχύει μέχρι και τη Δευτέρα 30 Αυγούστου και όπως αναφέρεται στην απόφαση για τις στενές επαφές των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων θα εφαρμοστούν τα προβλεπόμενα στο πρωτόκολλο διαχείρισης κρούσματος και τις επικαιροποιημένες οδηγίες του ΕΟΔΥ.
Είχαν προηγηθεί δύο διαδοχικές αναφορές της Αποκεντρωμένης Διοίκησης προς τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Λάρισας για την ύπαρξη κρουσμάτων Covid-19 στη Διεύθυνση Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, αλλά και τηλεφωνική επικοινωνία με τον γιατρό Δημόσιας Υγείας Νικόλαο Κανελλόπουλο, ο οποίος υπέδειξε την αναστολή λειτουργίας των δύο τμημάτων της.
Στο μεταξύ αργά χθες το μεσημέρι η Διεύθυνση Αλλοδαπών και Μετανάστευσης με ανακοίνωσή της διευκρινίζει ότι «κατά τη διάρκεια αναστολής της λειτουργίας του Τμήματος Αδειών Διαμονής Νομού Λάρισας, έως και την 30-08-2021, τα προγραμματισμένα ραντεβού, για κατάθεση αιτήσεων για άδεια διαμονής ή Ειδική Βεβαίωση Άδειας Διαμονής που δεν θα πραγματοποιηθούν στο εν λόγω διάστημα, θα μεταφερθούν σε νέες ημερομηνίες και ώρες για τις οποίες θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά. Η λειτουργία του Τμήματος Γραμματείας συνεχίζεται κανονικά εξυπηρετώντας τα προγραμματισμένα ραντεβού για την επίδοση αδειών διαμονής, απορριπτικών και ανακλητικών αποφάσεων και βεβαιώσεων ετών νόμιμης διαμονής» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass