Τηλεδιάσκεψη Μανώλη με Βορίδη

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2021 17:10

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε μεταξύ του υπουργού Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη και του δημάρχου Τεμπών, κ. Γιώργου Μανώλη.


Ο κ. Μανώλης παρουσίασε στον κ. Βορίδη τις προτάσεις έργων που έχουν κατατεθεί από τον Δήμο Τεμπών για χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», όπως και την ανάγκη χρηματοδότης του Δήμου για αποκατάσταση ζημιών σε δημοτικά κτίρια και υποδομές από τις περσινές πλημμύρες αλλά και τον πρόσφατο σεισμό του Μαρτίου.
Επιπλέον, συζητήθηκαν ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως η περαιτέρω στήριξη των Δήμων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ ο Υπουργός υπογράμμισε τη θέλησή του να παρέμβει ουσιαστικά προς την κατεύθυνση επίλυσης των προβλημάτων που απασχολούν την περιοχή και τους κατοίκους. Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στον Υπουργό καλή συνέχεια στο έργο του και προσκάλεσε τον κ. Βορίδη να επισκεφθεί τον Δήμο Τεμπών και να δει από κοντά τα προβλήματα της περιοχής.
«Ευχαριστώ τον Υπουργό για την πολύ καλή, ανοιχτή κι εποικοδομητική συζήτηση που είχαμε. Τον ενημέρωσα για τις δράσεις και τον προγραμματισμό μας, συζητήσαμε αρκετά θέματα, και επειδή γνωρίζει την Τοπική Αυτοδιοίκηση, άκουσε με προσοχή όσα του θέσαμε, ώστε να σταθεί αρωγός στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του.
Προχωρούμε με συνέπεια στις διεκδικήσεις μας. Θα συνεχίσουμε να πιέζουμε και να διεκδικούμε μέχρι να πετύχουμε τους στόχους μας», δήλωσε ο δήμαρχος κ. Μανώλης μετά την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass