Της υποσχέθηκαν δάνειο και της απέσπασαν χρήματα

ΛΑΡΙΣΑΙΑ ΘΥΜΑ ΑΠΑΤΗΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2021 17:20

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας ανακοινώθηκε πως «σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών, δύο ανδρών και μίας γυναίκας, και άγνωστου, μέχρι στιγμής, ατόμου, για το αδίκημα της απάτης. Ειδικότερα, στα μέσα Απριλίου του τρέχοντος έτους, η

παθούσα δέχτηκε μήνυμα σε διαδικτυακή εφαρμογή αποστολής άμεσων μηνυμάτων από αριθμό τηλεφώνου και όνομα χρήστη που παρέπεμπε σε Οικονομική Υπηρεσία, βάσει του οποίου και μετά από στιχομυθία που είχε, πείστηκε ότι θα λάμβανε δάνειο 10.000 ευρώ. Κατόπιν τούτου, στα τέλη Απριλίου και αρχές Μαΐου, κατέβαλε τμηματικά σε δύο τραπεζικούς λογαριασμούς που της υποδείχθηκαν, συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.634 ευρώ. Επιπλέον, περί τα μέσα Ιουλίου του τρέχοντος έτους, η παθούσα εντόπισε προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με όνομα χρήστη που και πάλι παρέπεμπε σε χρηματοδοτικό θέμα και, μετά από συνομιλία μέσω άλλης διαδικτυακής εφαρμογής αποστολής άμεσων μηνυμάτων, πείστηκε ότι θα της επιστραφούν τα χρήματα που κατέθεσε στους προαναφερόμενους τραπεζικούς λογαριασμούς, μεταφέροντας το χρηματικό ποσό των 465 ευρώ σε άλλον τραπεζικό λογαριασμό που της υποδείχθηκε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass