Συλλήψεις και πρόστιμα για παραβάσεις στην εστίαση

ΕΛΕΓΧΟΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΣΕ 103 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2021 17:29

Συνεχίζονται οι έλεγχοι από Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ. «σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για την τήρηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς

του κορονοϊού, την τήρηση των μέτρων κοινής ησυχίας, καθώς και για τη διαπίστωση λοιπών παραβάσεων.
Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού, κατά το τελευταίο 24ωρο, σε Λάρισα, Μαγνησία, Τρίκαλα και Καρδίτσα: Πραγματοποιήθηκαν συνολικά 1.010 έλεγχοι, από τους οποίους σε 103 καταστήματα βεβαιώθηκαν 10 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, συνελήφθησαν 5 άτομα. Ειδικότερα, οι συλλήψεις που έλαβαν χώρα στη Λάρισα έχουν ως εξής: Στις 3 Σεπτεμβρίου το βράδυ, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας, συνελήφθη ένας ημεδαπός, διότι κατελήφθη να λειτουργεί, ως ιδιοκτήτης, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και να έχει θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα με αναπαραγόμενη μουσική πέραν του επιτρεπόμενου ορίου. Χθες 4 Σεπτεμβρίου τις μεταμεσονύχτιες ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, συνελήφθη ένας ημεδαπός, διότι κατελήφθη να λειτουργεί, ως προσωρινά υπεύθυνος, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και να εξυπηρετεί, πέραν των καθήμενων πελατών, άλλους 5 όρθιους πελάτες, παραβιάζοντας τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας, ενώ παράλληλα είχε θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα με αναπαραγόμενη μουσική, σε χρόνο πέραν του ωραρίου λειτουργίας. Επιπλέον, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ, ενώ η λειτουργία τού καταστήματος αναστάλθηκε για 7 ημέρες» καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass