Το ΚΚΕ σε πληγείσες περιοχές στην Καρδίτσα

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Τ.Ε.

Δημοσίευση: 13 Ιαν 2022 15:00

Μετά την νέα καταστροφική πλημμύρα που έπληξε και τον νομό Καρδίτσας, κλιμάκια της Τομεακής Επιτροπής Καρδίτσας του ΚΚΕ με επικεφαλής στελέχη της και εκλεγμένους με τη Λαϊκή Συσπείρωση επισκέφτηκαν πλημμυρισμένες περιοχές του νομού και συνομίλησαν με τους κατοίκους.


Συγκεκριμένα κλιμάκιο της ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ με επικεφαλής το μέλος της και δημοτικό σύμβουλο με την Λαϊκή Συσπείρωση στον Δήμο Σοφάδων, Ηλία Στουρνάρα, επισκέφτηκε πλημμυρισμένες περιοχές σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Σοφάδων.
Παράλληλα άλλο κλιμάκιο με επικεφαλής τη Γραμματέα της ΤΕ Χριστίνα Μπεκιάρη και τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους με τη Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Παλαμά, Άρη Πολυγένη και Βασίλη Μητράκο επισκέφτηκε το Κοσκινά και την Ψαθοχώρα, περιοχές που προκάλεσε οξυμένα προβλήματα η ανεπαρκής αντιπλημμυρική θωράκιση και μεταφέρθηκαν κάτοικοι σε πιο ασφαλή περιοχή το βράδυ της Τρίτης 11/01/2022.
Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά σε σχετική αναφορά της Τ.Ε.: «Οι νωπές μνήμες των κατοίκων από την πρόσφατη κακοκαιρία αλλά και από τις καταστροφές του «Ιανού» ξεχείλισαν την οργή και την αγανάκτηση. Διαπιστώθηκε για άλλη μια φορά η παντελής έλλειψη έργων υποδομής και αντιπλημμυρικής προστασίας που είχαν σαν αποτέλεσμα να παραδοθούν στο έλεος της πλημμύρας και της καταστροφής, οικόπεδα, χωράφια, ποιμνιοστάσια, δρόμοι και τεχνικός εξοπλισμός, αλλά και προβλήματα σε ηλεκτροδότηση και υδροδότηση σε ορισμένες τοπικές κοινότητες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass