ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

Σε λειτουργία και φέτος ο Ξενώνας Νυχτερινής Φιλοξενίας

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2022 13:30

ΤΡΙΚΑΛΑ
Ξεκίνησε και φέτος τη λειτουργία του ο Ξενώνας Νυχτερινής Φιλοξενίας του Δήμου Τρικκαίων, προσφέροντας προστασία και στέγη σε συμπολίτες/-ισσες που έχουν ανάγκη. Ο Ξενώνας λειτουργεί από τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022 και για διάστημα 3 μηνών, από τις 21.00 έως και τις 9.00.

Στεγάζεται, πλέον, στο Κέντρο Κοινωνικών Δομών του Δήμου Τρικκαίων, επί της οδού Ομήρου 6. Ωφελούμενοι/-ες του Ξενώνα Νυχτερινής Φιλοξενίας, όπως ενημερώνει ο Δήμος Τρικκαίων, είναι οι συνδημότες/-ισσες που είναι άστεγοι ή που έχουν πρόσβαση σε επισφαλή στέγαση. Ο Δήμος Τρικκαίων κάθε χρόνο λειτουργεί τη συγκεκριμένη δομή, με στόχο την προστασία τους μήνες με αυξημένη δυσκολία λόγω των καιρικών συνθηκών. Για το συγκεκριμένο θέμα, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη που τη συγκάλεσε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Νίκος Σακκάς. Στη σύσκεψη συμμετείχαν στελέχη του Δήμου Τρικκαίων, με επικεφαλής την προϊσταμένη των Κοινωνικών Δομών, κ. Βέρα Ντάκου, και εργαζόμενοι/-ες στο Κέντρο Κοινότητας. Στη σύσκεψη συζητήθηκαν θέματα καλύτερης και ουσιαστικότερης λειτουργίας του Ξενώνα, όπως το προσωπικό, οι βάρδιες, η παροχή αναγκαίων ειδών υγιεινής και διατροφής κ.ά. έμφαση δόθηκε στα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, που ορίζουν το ότι οι ωφελούμενοι/-ες θα πρέπει να έχουν πραγματοποιήσει rapid test το τελευταίο 24ωρο πριν την είσοδό τους στο κτίριο, καθώς επίσης και να αποδέχονται με έγγραφη δήλωσή τους (συμφωνητικό) τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας.

(Του ανταποκριτή μας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass