Δύο νέοι Βρεφικοί Σταθμοί στα Τρίκαλα

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 100.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το Υπ. Εργασίας

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2022 14:20

ΤΡΙΚΑΛΑ
Δύο νέους Βρεφικούς Σταθμούς δημιουργεί ο Δήμος Τρικκαίων. Στηρίζοντας την τρικαλινή οικογένεια, μετατρέπει, όπως ενημερώνει ο Δήμος Τρικκαίων, δύο υπάρχοντα κτίρια σε Βρεφικούς Σταθμούς. Πρόκειται για το κτίριο που στεγάζει το ΚΔΑΠ «ΣΤΑΘΜΟΣ» και το πρώην Νηπιαγωγείο Λογγακίου.

Η επιλογή έγινε μετά από μελέτη και συνεξέταση δεδομένων, με γνώμονα την κάλυψη της νότιας περιοχής των Τρικάλων και την πρόσθετη δυνατότητα στα βόρεια της πόλης. Συνολικά θα φιλοξενηθούν 34 βρέφη με δυνατότητα για 37, σε κτίρια τα οποία θα ανακατασκευαστούν. Τη σχετική σύμβαση υπέγραψε την Πέμπτη, ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, με τον εκπρόσωπο της εταιρείας της «Π. ΣΓΟΥΡΑΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.». Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 100.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Εργασίας. Υπενθυμίζεται ότι με την εγκατάσταση του νέου Βρεφικού Σταθμού στο κτίριο της πλατείας Πούλιου (έναντι Σιδηροδρομικού Σταθμού), το ΚΔΑΠ «ΣΤΑΘΜΟΣ» μεταφέρεται μερικές εκατοντάδες μέτρα δυτικότερα, στον χώρο του 11ου Δημοτικού Σχολείου. Ένας χώρος που ήδη αναδομείται, για να υποδεχθεί τα παιδιά που φιλοξενούνται με πλήθος δραστηριοτήτων στο συγκεκριμένο ΚΔΑΠ του Δήμου Τρικκαίων.

(Του ανταποκριτή μας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass