Συντηρεί και στερεώνει τη σήραγγα Αγίας Κυριακής

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας υπέγραψε τη σύμβαση

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2022 15:30

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου και ξεκινούν οι εργασίες για τη συντήρηση και στερέωση της σήραγγας Αγίας Κυριακής στην Εθνική οδό Τρικάλων – Άρτας. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 800.000 ευρώ και περιλαμβάνει ενίσχυση της θεμελίωσης του τεχνικού έργου στην είσοδο της σήραγγας και έργα προστασίας του Κέντρου Ελέγχου από βραχοπτώσεις και κατολισθήσεις.


«Σε συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων, Χρήστο Μιχαλάκη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις τεχνικές μας υπηρεσίες υλοποιούμε ένα ακόμα έργο για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στο δίκτυο αρμοδιότητάς μας. Ενισχύουμε την ασφαλή διέλευση της σήραγγας της Αγίας Κυριακής κατασκευάζοντας φράχτη ανάσχεσης για προστασία από κατολισθητικά φαινόμενα» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.
Προβλέπονται εργασίες καθαίρεσης των υφιστάμενων πεζοδρομίων, τεχνικά έργα (φρεατοπάσσαλοι, ανακατασκευή των πεζοδρομίων εντός της σήραγγας, καθώς και βαφή αυτής, φράχτης ανάσχεσης κατολισθήσεων) και έργα σήμανσης – ασφάλειας με τοποθέτηση νέων στηθαίων ασφαλείας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass