Αυτοψία σε έργα ασφαλτόστρωσης

Από την κ. Κολυνδρίνη στο οδικό τμήμα Καράβωμα - Πουρί

Δημοσίευση: 11 Απρ 2022 17:40

ΒΟΛΟΣ


Αυτοψία στις εργασίες ασφαλτικών, στο οδικό τμήμα Καράβωμα – Πουρί, στο πλαίσιο του έργου «Έργα αποκατάστασης από θεομηνία», συνολικού προϋπολογισμού 4,5 εκατ. ευρώ, πραγματοποίησε την Πέμπτη 7-4-2022 η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων, Δωροθέα Κολυνδρίνη, συνοδευόμενη από υπηρεσιακούς παράγοντες.
Με την ολοκλήρωση των τεχνικών εργασιών αντιστήριξης, της τοποθέτησης πασσάλων, διασφαλίζοντας έτσι την περιοχή από κατολισθήσεις, ξεκίνησαν οι ασφαλτικές εργασίες, οι οποίες θα ολοκληρώσουν ένα ιδιαίτερα σημαντικό οδικό έργο στην περιοχή.
Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε τα εξής: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας υλοποιεί σημαντικά έργα υποδομών σε ολόκληρο τον Νομό Μαγνησίας. Επισκεφθήκαμε με τους υπηρεσιακούς παράγοντες τις εργασίες ασφαλτικών στο Τμήμα Καράβωμα – Πουρί, ενώ παράλληλα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς τα έργα της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε ολόκληρο το Ανατολικό Πήλιο. Πρόκειται για μεγάλα αναπτυξιακά έργα, που προστατεύουν το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία, αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών στην περιοχή και συμβάλλουν στην ασφαλή χρήση του οδικού δικτύου, δημιουργώντας ταυτόχρονα τις κατάλληλες προϋποθέσεις για βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass