Προχωρά με γρήγορους ρυθμούς η ανάπλαση στο πάρκο «Παλέρμο»

Δημοσίευση: 11 Απρ 2022 17:50

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)


Με ικανοποιητικούς ρυθμούς προχωρά η ανακατασκευή και η βελτίωση του χώρου και των αθλητικών εγκαταστάσεων στο αθλητικό πάρκο «Παλέρμο» της Καρδίτσας. Η ανάπλαση είχε ξεκινήσει πριν από τέσσερις μήνες με την αποξήλωση της παλαιάς περίφραξης και την κατασκευή καινούργιας, ενώ σταδιακά προχώρησαν και άλλες προβλεπόμενες εργασίες. Ήδη στον χώρο από τη χειμερινή περίοδο έγινε εκτενής δεντροφύτευση και πλέον οι βελτιώσεις συνεχίζονται με παρεμβάσεις στα γήπεδα του μπάσκετ και του τένις. Να σημειωθεί ότι προβλέπεται ως νέο στοιχείο και η κατασκευή γηπέδων volley στην άμμο. Σε γενικές γραμμές οι εργασίες που προβλέφθηκαν στην εργολαβία είναι οι παρακάτω:
Κατασκευή νέας περίφραξης σε όλη την έκταση του «Παλέρμο».
Βελτιώσεις στα γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ και τένις. Ανακατασκευή των γηπέδων ποδοσφαίρου και εγκατάσταση υπόγειου συστήματος απορροής υδάτων και άρδευσης του νέου χορταριού. Αντικατάσταση πολλών οργάνων και αντικειμένων άθλησης που υπέστησαν ζημιές. Ανακατασκευή του περιμετρικού διαδρόμου περιπάτου – τρεξίματος. Βελτιώσεις στον ηλεκτροφωτισμό.
Στον χώρο του Παλέρμου βρέθηκε ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος, συνοδευόμενος από τον γ.γ. κ. Π. Γαλάνη. Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τον ανάδοχο για την πρόοδο των εργασιών, καθώς και για τη συνολική ανάπλαση του χώρου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass