Βήματα εξωστρέφειας της Περιφέρειας Θεσσαλίας

ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ PHILOXENIA, ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 16 Νοε 2022 16:00

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετέχει με Περίπτερο στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.


Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν περί τους 100 καταξιωμένους επαγγελματίες του τουρισμού από το εξωτερικό στο αρτιότερα οργανωμένο b2b πρόγραμμα τουριστικής έκθεσης στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.
Στη Θεσσαλία, ο χρόνος δημιουργεί μια μοναδική ιστορία εδώ και χιλιάδες χρόνια. Μια ιστορία αξίας και παράδοσης. Μια ιστορία αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου, μέσα από τον άνθρωπο της Θεσσαλίας. Φέτος η Περιφέρεια Θεσσαλίας, σε συνεργασία με τους Δήμους, τους φορείς πολιτισμού και τουρισμού, μέσα από έναν καλαίσθητα διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο 80 τ.μ. και με πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων φιλοδοξεί να παρουσιάσει στον επισκέπτη το σύνολο των προορισμών της, που προσφέρουν αυθεντικές τουριστικές εμπειρίες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Στο πλαίσιο αυτό, η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει προγραμματίσει business to business συναντήσεις εκπροσώπων τουριστικών φορέων απ’ όλη τη Θεσσαλία με προσκεκλημένους εμπορικούς επισκέπτες (hosted buyers) του εξωτερικού.
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων με τίτλο «Επιστροφή στις Ρίζες» - «Handcrafted by time» που διοργανώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με Δήμους και Πολιτιστικούς Φορείς έχει ως εξής:
Σάββατο 19 Νοεμβρίου (Περίπτερο 15, stand 19).
11:00 - 12:00: Τα «αμυγδαλωτά» της Αλοννήσου (Περιφέρεια Θεσσαλίας - Δήμος Αλοννήσου).
12:00 - 13:00: Παράδοση και Μουσταλευριά από τη Ραψάνη (Δήμος Τεμπών - Σύλλογος Γυναικών Ραψάνης).
13:00 - 14:00 Σεργιάνι στην παράδοση & χορούς των Αγράφων (Π.Ε. Καρδίτσας: Χορευτικός Λαογραφικός Όμιλος Καλλίχορος Καρδίτσας).
14:00 -15:00: Παραδοσιακές γεύσεις, κεράσματα οίνου & τσίπουρου από την καρδιά της Θεσσαλίας, την Καρδίτσα (Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας - Επιμελητήριο Καρδίτσας).
16:00 - 17:00: Μέλλον = Παρελθόν, με όπλο την παράδοση αναβιώνουν ένδοξες σελίδες του παρελθόντος στο μαρτυρικό χωρίο Καστανιά, το κεφαλοχώρι του Ασπροποτάμου (Δήμος Μετεώρων - Μ. Ε. Σ. Καστανιάς «Ο Στίνος»).
17:00 - 19:00: Meteorisimo - Ακολουθήστε τη διαδρομή στον τόπο, στον χρόνο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass