Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Καρδίτσας Κων. Παπαλός

ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥΣ - ΣΥΛΛYΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ

Δημοσίευση: 16 Νοε 2022 9:06

Έφυγε από τη ζωή χθες τα ξημερώματα ο πρώην δήμαρχος Καρδίτσας, σε ηλικία 59 ετών, Κωνσταντίνος Παπαλός. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 12 το μεσημέρι στον μητροπολιτικό ναό των Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης. Ο Κώστας Παπαλός γεννήθηκε το 1963 στη Μέλισσα Καρδίτσας. Σπούδασε Χημεία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και ήταν μέχρι σήμερα μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Παραρτήματος Θεσσαλίας της Ένωσης Ελλήνων Χημικών. Ασχολήθηκε επί σειρά ετών με την τοπική αυτοδιοίκηση, αρχικά ως δήμαρχος Κάμπου (2002-2010) και στη συνέχεια ως δήμαρχος Καρδίτσας (2011-2014), ενώ από το 1990 υπηρέτησε ως πρόεδρος της Κοινότητας Μέλισσας. Επιπλέον, ήταν στέλεχος της ΝΔ και πρόεδρος της ΝΟ.ΔΕ. την περίοδο 2001-2003. Την ανακοίνωση του θανάτου τού Κωνσταντίνου Παπαλού έκανε ο γιος του, Φίλιππος, λέγοντας ότι ο πατέρας του πάλεψε για δύο χρόνια με τον καρκίνο.
ΣΥΛΛYΠΗΤΗΡΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
Στο συλλυπητήριο μήνυμά του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας εξήρε την προσωπικότητα του πρ. Δημάρχου, τονίζοντας πως «ο Κώστας Παπαλός ήταν ένας εξαίρετος χαρακτήρας, ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός, με συγκροτημένη πολιτική σκέψη και ικανότητα υλοποίησης, αφοσιωμένος στην υπηρεσία του πολίτη.
Ανθρώπινος, σεμνός, εργατικός, αποτελεσματικός, συνεργατικός, λογικός, ο Κώστας Παπαλός αφήνει πίσω του διακριτό αποτύπωμα σε όλες τις θέσεις ευθύνης που ανέλαβε, κερδίζοντας την αγάπη και τον σεβασμό των ανθρώπων που συνεργάστηκαν μαζί του, αλλά και των συμπολιτών του. Το κενό δυσαναπλήρωτο, το έργο του παρακαταθήκη. Συνεργαστήκαμε για το καλό της Καρδίτσας και μας συνέδεε ειλικρινής φιλία. Θα τον θυμάμαι πάντα με αγάπη. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass