Οδικές παρεμβάσεις από την Περιφέρεια

ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΜΕ ΑΧΙΛΛΕΙΟ, ΔΙΛΟΦΟ ΚΑΙ ΝΑΡΘΑΚΙ

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2022 16:28

Νέο έργο προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στον δρόμο που ενώνει την πόλη των Φαρσάλων με του οικισμούς Αχίλλειο, Δίλοφο και Ναρθάκι δημοπρατεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Εργασίες προβλέπονται σε όλο το μήκος της οδού περίπου 12 χλμ και περιλαμβάνουν καθαρισμό και διαμόρφωση τάφρου τριγωνικής διατομής ή τάφρου ερείσματος, απομάκρυνση φερτών που εμποδίζουν την απορροή, καθαρισμό υπαρχόντων τεχνικών, ενίσχυση και επισκευή φρεατίων και τεχνικών εισόδου και εξόδου, κατασκευή σωληνωτών διαφόρων διατομών εγκάρσια και κατά μήκος της οδού για την παροχέτευση ομβρίων και την αποκατάσταση παρόδιων προσβάσεων, επέκταση κιβωτοειδών οχετών και νέα ασφαλτόστρωση σε σημεία της οδού που παρουσιάζουν ζημιές.
«Τα δημόσια έργα είναι μια συνεχής μάχη δυσκολιών. Σε μια εποχή πολυκρίσης, διεκδικούμε, συνεργαζόμαστε, δρομολογούμε και κατασκευάζουμε έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των ανθρώπων στην ύπαιθρο, συντηρούν θέσεις εργασίας και τονώνουν την τοπική, πραγματική οικονομία»» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass