ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ-Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΙΔΗ

Επί τάπητος οι δράσεις για θέματα δημόσιας διοίκησης

Δημοσίευση: 06 Νοε 2014 10:55 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 18:59

 

Με τον πρόεδρο του Ινστιτούτου Οικονομικής Πολιτικής και Δημόσιας Διακυβέρνησης κ. Γιάννο Γραμματίδη, συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, στην έδρα της Περιφέρειας, με αφορμή τη σημερινή εκδήλωση στο Επιμελητήριο της Λάρισας. Οι δύο άντρες συζήτησαν για θέματα κοινού ενδιαφέροντος των δύο φορέων και για δράσεις σε θέματα δημόσιας διοίκησης.

Σε δηλώσεις του ο κ. Γ. Γραμματίδης ανέφερε τα εξής: «Είχα τη χαρά σήμερα να βρεθώ με τον περιφερειάρχη κ. Αγοραστό, που θεωρώ ότι επιτελεί ένα πάρα πολύ μεγάλο έργο στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Κάναμε μια πάρα πολύ γόνιμη συζήτηση πάνω στα προβλήματα που απασχολούν την αυτοδιοίκηση, όπως επίσης συμφωνήσαμε στο ό,τι χρειάζονται πολύ σοβαρές αλλαγές στο γενικότερο διοικητικό σύστημα, ούτος ώστε να αντιμετωπιστούν ουσιαστικά προβλήματα, που αφορούν κάθε Περιφέρεια της Ελλάδος, όπως γραφειοκρατικές διαδικασίες, αγκυλώσεις, έλλειψη φαντασίας. Εμείς από το Ινστιτούτο Οικονομικής Πολιτικής και Δημόσιας Διακυβέρνησης, δεσμευόμαστε ότι θα βοηθήσουμε το έργο των Περιφερειών και ιδιαίτερα το έργο της Περιφέρειας Θεσσαλίας και για τον ειδικότερο λόγω της δικής μου προσωπικής καταγωγής από τη Λάρισα, αλλά και του πολύ σοβαρού έργου, που βλέπω ότι επιτελεί με πάρα πολύ μεγάλη αυτοθυσία και προσωπικό ζήλο ο περιφερειάρχης κ. Αγοραστός. Θα έχουμε ευκαιρία και στο μέλλον να συνεργαστούμε σε πολύ πιο συγκεκριμένη βάση για προγράμματα τα οποία αφορούν την περιοχή».

Από την πλευρά του ο κ. Κώστας Αγοραστός σημείωσε τα εξής: «Με ικανοποίηση δεχθήκαμε την επίσκεψη ενός συντοπίτη μας, ο οποίος μέσω του φορέα στον οποίο βρίσκεται μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση ζητημάτων που αφορούν τη δημόσια διοίκηση. Είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε για τα μικρά και τα μεγάλα έργα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς και για τις δράσεις μας σε όλους τους τομείς. Σήμερα γίνεται όλο ένα και πιο φανερό ότι είναι αναγκαία η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των πολιτών σε βασικές αξίες της δημοκρατίας μας: Στη δικαιοσύνη, στη διαφάνεια, στην αλληλεγγύη, στην ασφάλεια, στην αξιοκρατία, στη φερεγγυότητα. Και οι αιρετές Περιφέρειες έχουν ήδη ξεκινήσει και λειτουργούν προς αυτή την κατεύθυνση σε ένα πλαίσιο με διαφανείς διαδικασίες που ενθαρρύνουν την υγιή οικονομική δραστηριότητα και συντελούν στην τόνωση της πραγματικής οικονομίας. Είναι δεδομένο ότι η χώρα χρειάζεται σχέδιο, καθαρές κουβέντες, ρεαλισμό και σταθερότητα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass