«ΑΠΟΒΑΣΗ» ΚΥΝΗΓΩΝ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ

Κυνηγητό της Θηροφυλακής σε λαθροθήρες

Δημοσίευση: 15 Απρ 2015 12:05 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:01

Την έντονη δράση και τις μεγάλες επιτυχίες κατά της λαθροθηρίας της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής στην περιοχή της Θεσσαλίας κατά τo έτος 2014, τονίζει με ανακοίνωσή του, το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας, νιώθοντας την ανάγκη αλλά και την υποχρέωση να κάνει ευρύτερα γνωστό στους κυνηγούς αλλά κυρίως στους πολίτες το έργο της θηροφυλακής που οι ίδιοι οι κυνηγοί πληρώνουν για την λειτουργία της.

Αναλυτικότερα το 2014 η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή έλεγξε σε όλη τη Θεσσαλία 13.946 άτομα, υποβλήθηκαν 12 μηνύσεις σε 16 άτομα για 24 παραβάσεις του νόμου περί θήρας.

Ο πρόεδρος κ. Μπαλατσός Ευάγγελος και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας αφού συνεχάρηκαν τους 20 θηροφύλακες , οι οποίοι επανδρώνουν το σώμα της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής της Θεσσαλίας για το ουσιαστικό και αποτελεσματικό έργο που παράγουν για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των παράνομων δραστηριοτήτων που επηρεάζουν την άγρια πανίδα και το φυσικό περιβάλλον, έθεσαν τις βάσεις και τους στόχους για τη νέα κυνηγετική περίοδο.

Εμπορική έκθεση για το κυνήγι

Με μεγάλη επιτυχία από πλευράς προσέλευσης (πάνω από 30.000 κυνηγοί) πραγματοποιήθηκε 27-29 Μαρτίου η εμπορική έκθεση για το κυνήγι. Στα εγκαίνια της έκθεσης παρευρέθηκαν οι τ. υπουργοί και βουλευτές από τη Ν.Δ. οι κ.κ. Σταύρος Καλαφάτης , Αθανάσιος Μπούρας, Γεώργιος Βλάχος και Νίκος Καντερές, από τους ΑΝΕΛ η κ. Σταυρούλα Ξουλίδου και από το ΚΚΕ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και κυνηγός κ. Αθανάσιος Παφίλης.

Ιδιαίτερη σημασία για το κυνήγι ( όπως αναφέρει και η ΚΣΕ στην ανακοίνωσή της) έχει η παρουσία και το μήνυμα του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης , Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Λαφαζάνη, κατά τα εγκαίνια της Έκθεσης. Ένα ενθαρρυντικό μήνυμα του υπουργού, προς πολλές κατευθύνσεις για τη συνέχεια του κυνηγιού ως μια από τις καλύτερες δραστηριότητες και αναγνώρισης του έργου των κυνηγών για την προστασία του περιβάλλοντος. Αξιοσημείωτη είναι η παρουσία των κυνηγών της Θεσσαλίας σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για το κυνήγι, ενώ εκατοντάδες κυνηγοί ταξίδεψαν αυθημερόν για να παρευρεθούν στην Έκθεση.

Ο πρόεδρος της Ζ' ΚΟΘ κ. Μπαλατσός και το ΔΣ της Ομοσπονδίας θέλουν να ευχαριστήσουν όλους αυτούς που παρέβλεψαν χρόνο και κόστος για να σταθούν στο πλάι των επίσημων εκπροσώπων τους σε μια στιγμή έκδηλης ανησυχίας όλων για το μέλλον του κυνηγιού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass