Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πολλές οι μηνύσεις για παράνομη θήρα

Δημοσίευση: 14 Νοε 2015 0:33

 

Πολλά τα περιστατικά λαθροθηρίας που εξακριβώθηκαν κατά το προηγούμενο δίμηνο (Σεπτέμβριος-Οκτώβριος) από το Σώμα της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής.

Αναλυτικά ο ομοσπονδιακός θηροφύλακας Βασίλης Ρουσιαμάνης σε συνεργασία με τον πρόεδρο του ΚΣ Καλαμπάκας, εντόπισε περιστατικό στη θέση Αμπελίων (Κορμπιτσίολο-Βιλαέτι) στην περιοχή της Καλαμπάκας.

Ο ομοσπονδιακός θηροφύλακας Γεώργιος Κουλουκτσής διαπίστωσε παράνομη θήρα στην ΤΚ Καλαμακίου στην περιοχή Κιλελέρ.

Ο ομοσπονδιακός θηροφύλακας Αθανάσιος Ράπτης διαπίστωσε παράνομη θήρα στη δασική έκταση του ΔΔ Αερινού του Δήμου Φερρών και συγκεκριμένα στη θέση Γκέκας.

Ο ομοσπονδιακός θηροφύλακας Χρήστος Κότσιαλος διαπίστωσε παράνομη θήρα άνευ αδείας στη θέση Λουτρά Απιδιάς του Δ. Καρδίτσας.

Ο ομοσπονδιακός θηροφύλακας Βασίλειος Μπέκος αντιμετώπισε άρνηση ελέγχου από πιθανούς λαθροθήρες που τράπηκαν σε φυγή αλλά αναγνωρίστηκε το όχημά τους, στη θέση Αγία Παρασκευή της περιφέρειας Νεραϊδοχωρίου.

Στην ίδια περιοχή ο θηροφύλακας Αθανάσιος Τριμίντζιος διαπίστωσε παράνομη θήρα και αντιμετώπισε και απείθεια κατά τη διάρκεια του ελέγχου.

Ο ομοσπονδιακός θηροφύλακας Ηλίας Τσιολέκης διαπίστωσε θήρα χωρίς την νόμιμη άδεια στη θέση Βερνέζη του ΔΔ Γόννων.

Ο ομοσπονδιακός θηροφύλακας Βασίλειος Μπέκος διαπίστωσε παράνομη θήρα στη θέση Βάκερι της ΤΚ Δέσης του Δήμου Πύλης.

Ο θηροφύλακας Αθανάσιος Τριμίντζιος αντιμετώπισε άρνηση ελέγχου μπροστά στη Δασονομία Πύλης από άτομο το οποίο αναγνωρίστηκε.

Για όλα τα παραπάνω έχουν κατατεθεί μηνύσεις και οι θηροφύλακες προέβησαν σε κατασχέσεις όπλων.