Συλλήψεις σε Λάρισα και Καρδίτσα

Δημοσίευση: 24 Νοε 2015 10:56 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Νοε 2015 11:12

Συνελήφθη, χθες το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μία 47χρονη διότι εκκρεμεί σε βάρος της καταδικαστική απόφαση για απάτη, με ποινή φυλάκισης επτά μηνών.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας προχώρησαν στη σύλληψη 36χρονου για κατοχή ναρκωτικών και απείθεια. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητό του, ο 36χρονος πέταξε στο έδαφος μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης ενώ στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα για να αποφύγει τη σύλληψη. Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το όχημα και το ακινητοποίησαν σε κοντινή απόσταση, ενώ στο εσωτερικό του βρέθηκε επιπλέον μικροποσότητα κάνναβης. Οι προαναφερόμενες ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε χθες το βράδυ 58χρονος διότι κατελήφθη να επιβαίνει σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.                         

Στην Καρδίτσα η ομάδα ΔΙΑΣ προχώρησε στη σύλληψη δύο αλλοδαπών για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα χθες το βράδυ, δύο αλλοδαποί και συγκεκριμένα ένας 22χρονος υπήκοος Πακιστάν και ένας 34χρονος υπήκοος Ρουμανίας, κατηγορούμενοι για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί κατέλαβαν τον 34χρονο να κατέχει ενενήντα πακέτα τσιγάρων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φόρου κατανάλωσης, τα οποία εξακριβώθηκε ότι είχε αγοράσει προηγουμένως από τον υπήκοο Πακιστάν, έναντι του χρηματικού ποσού των 135 ευρώ. Επιπλέον, από την κατοχή του 22χρονου κατασχέθηκαν ακόμη 100 πακέτα τσιγάρων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φόρου κατανάλωσης. Τα αφορολόγητα τσιγάρα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο Τελωνείο Τρικάλων για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων.      

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass