Οι Θεσσαλοί ενημερώθηκαν για τη δράση του ΕΚΑΒ

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2015 19:00

Στ

Στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Εβδομάδας Εκπαίδευσης και Πρόληψης, το ΕΚΑΒ Λάρισας πραγματοποίησε από τις 14 έως και τις 18 Δεκεμβρίου, ανοικτές εκπαιδευτικές – ενημερωτικές δραστηριότητες στη Θεσσαλία και συγκεκριμένα στη Λάρισα και τους τομείς Βόλου, Τρικάλων και Καρδίτσας.

Στις Κεντρικές πλατείες των πόλεων γίνονταν ενημέρωση, επιδείξεις σε πολίτες, όπως επίσης και πρακτική εξάσκηση σε διάφορες δεξιότητες. Συνολικά πάνω από 2000 συμπολίτες μας συμμετείχαν ενεργά στις εκδηλώσεις με διάφορους τρόπους. Επίσης εκδηλώθηκε η επιθυμία από πολλούς απλούς πολίτες αλλά και από οργανωμένες ομάδες να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά προγράμματα που θα υλοποιήσει το ΕΚΑΒ Λάρισας στο άμεσο μέλλον.

Στους ίδιους χώρους βρίσκονταν και οχήματα του ΕΚΑΒ (Ασθενοφόρα και Μοτοσυκλέτες) με σκοπό την επίδειξη του εξοπλισμού και των μέσων που διαθέτουν, καθώς και των δυνατοτήτων και πλεονεκτημάτων που τα χαρακτηρίζουν.

Το προσωπικό το οποίο αξιοποιήθηκε για τις παραπάνω ημέρες και δράσεις ήταν Διασώστες – Πληρώματα Ασθενοφόρων (πιστοποιημένοι εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ).

Όλες οι παραπάνω εκδηλώσεις οργανώθηκαν και υποστηρίχτηκαν από το Γρ. Εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ Λάρισας σε συνεργασία με φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άλλους Κρατικούς ή Εθελοντικούς φορείς και Οργανώσεις που συνεργάζονται και συνδράμουν το έργο του ΕΚΑΒ κατά τόπους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass