ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ JFK

Αρρώστησαν 100 επιβάτες αεροσκάφους

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2018 18:30

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ
Σε καραντίνα στο αεροδρόμιο JFK των ΗΠΑ τέθηκε χθες αεροσκάφος της εταιρείας Emirates, καθώς τουλάχιστον 100 επιβάτες φαίνεται πως αρρώστησαν κατά τη διάρκεια πτήσης από το Ντουμπάι.


Σύμφωνα με το NBC, η πτήση προσγειώθηκε στο JFK χθες το πρωί σε απομονωμένο χώρο, όπου η Αστυνομία και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων αναμένουν προκειμένου να γίνει έρευνα για την αιτία των συμπτωμάτων που παρουσίασαν οι επιβάτες.
Όπως αναφέρει η έκθεση, το γραφείο του δημάρχου επιβεβαίωσε το περιστατικό, λέγοντας ότι το αεροπλάνο είχε τεθεί σε καραντίνα, ενώ σημειώνεται επίσης ότι οι επιβάτες αρρώστησαν με «πυρετό».
«Κατά την άφιξη στο JFK, για προληπτικούς λόγους, (οι επιβάτες) εξετάστηκαν αμέσως από τις τοπικές υπηρεσίες υγείας» είπε η εκπρόσωπος, διευκρινίζοντας ότι «σύντομα» θα επιτραπεί σε όλους τους επιβάτες να αποβιβαστούν.
Ένας άνδρας που υποστηρίζει ότι ονομάζεται Λάρι Κόεν και βρίσκεται μέσα στο αεροπλάνο ανέβασε στο Twitter φωτογραφίες που δείχνουν δεκάδες αστυνομικούς και ασθενοφόρα να περιμένουν στον διάδρομο προσγείωσης, έξω από το αεροπλάνο. «Το μόνο που μας έχουν πει είναι ότι υπάρχουν κάποιοι άρρωστοι επιβάτες και ότι θα πρέπει να παραμείνουμε εδώ» είπε ο Κόεν στο πρακτορείο Reuters, πάντα μέσω του Twitter.
Το Airbus A380 ταξίδευε από το Ντουμπάι και σε αυτό επέβαιναν 500 άνθρωποι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass