Aνοιξε πυρ σε σχολή γιόγκα

ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗ ΦΛΟΡΙΝΤΑ

Δημοσίευση: 04 Νοε 2018 15:54

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Ένας ένοπλος άνοιξε πυρ σε σχολή γιόγκα στην πόλη Ταλαχάσι της Φλόριντα προκαλώντας τον θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων πέντε, πριν αυτοκτονήσει, ανακοίνωσε χθες ο τοπικός αρχηγός της αστυνομίας Μάικλ ΝτιΛίο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο στούντιο Hot Yoga που βρίσκεται μέσα σε μικρό εμπορικό κέντρο στην πρωτεύουσα Ταλαχάσι της νοτιοανατολικής πολιτείας Φλόριντα. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για τους πυροβολισμούς στις 5.37 μ.μ. τοπική ώρα της Παρασκευής και η αντίδρασή της ήταν άμεση, είπε ο ΝτιΛιο.

«Ο ένοπλος είναι νεκρός. Νωρίτερα, είχαμε αναφέρει ότι ένα θύμα πέθανε. Έχουμε ένα ακόμη θύμα που κατέληξε στα τραύματά του κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Και υπάρχουν πέντε ακόμη άνθρωποι που φέρουν τραύματα και είναι σε κρίσιμη κατάσταση», είπε ο ΝτιΛίο στους δημοσιογράφους.

Περιστατικά με πυροβολισμούς σημειώνονται επανειλημμένα στις Ηνωμένες Πολιτείες αναζωπυρώνοντας τη συζήτηση σχετικά με την ανάγκη μιας αυστηρότερης νομοθεσίας για τον έλεγχο των όπλων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass