ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ

Βίασαν 4χρονη στην εντατική

Δημοσίευση: 06 Νοε 2018 16:57

ΝΕΟ ΔΕΛΧΙ
Αποτροπιασμό προκαλεί στην κοινή γνώμη της Ινδίας η είδηση του ομαδικού βιασμού ενός τετράχρονου κοριτσιού, που νοσηλευόταν στην εντατική για δάγκωμα φιδιού από έναν νοσηλευτή κι άλλα τέσσερα ανθρωπόμορφα κτήνη.


Το κοριτσάκι ήταν μόνο του στο νοσοκομείο κοντά στην πόλη Λάκναου, πρωτεύουσα του κρατιδίου Ουτάρ Πραντές της κεντρικής Ινδίας, όταν δέχθηκε την επίθεση το Σάββατο το βράδυ και περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε στη γιαγιά του, το επόμενο πρωί. Η αστυνομία έχει συλλάβει ένα άτομο κι αναζητεί τους υπόλοιπους δράστες, βάσει των πλάνων που κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος, ενώ ερευνά γίνεται υπό ποίες συνθήκες έμεινε μόνη της η μικρή στη μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου νοσηλευόταν τις προηγούμενες τέσσερις ημέρες. Η νέα υπόθεση βιασμού φέρνει εκ νέου στην επιφάνεια το σοβαρότατο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η μεγάλη ασιατική χώρα, καθώς οι βιασμοί αποτελούν καθημερινό φαινόμενο, ακόμη και σε δημόσιους χώρους, όπως η περίπτωση της φοιτήτριας που δέχθηκε σεξουαλική επίθεση μέσα σε λεωφορείο στο Νέο Δελχί το 2012.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass