Τρανσέξουαλ επαγγελματίας πυγμάχος

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2018 16:04

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ
Ιστορία έγραψε ο τρανσέξουαλ πυγμάχος Πατρίσιο Μανουέλ σημειώνοντας την πρώτη νίκη του στο ντεμπούτο του στην επαγγελματική κατηγορία. Ο 34χρονος Αμερικανός, που ξεκίνησε το 2013 την διαδικασία αλλαγής φύλου και πήρε άδεια επαγγελματία πυγμάχου πριν από δύο χρόνια, επικράτησε καταχειροκροτούμενος με 4-0 στα σημεία του Μεξικανού Ούγκο Αγκιλάρ σε αγώνα που έγινε στο Ίντιο της Καλιφόρνιας αν και κάποιοι θεατές τον αποδοκίμασαν.


O Πατρίσιο Μανουέλ έγραψε ιστορία περίπου πέντε χρόνια αφότου ξεκίνησε τη διαδικασία αλλαγής φύλου. Είναι ο πρώτος τρανσέξουαλ πυγμάχος που έγινε επαγγελματίας στις ΗΠΑ. Ξεκίνησε την καριέρα του στην κατηγορία των γυναικών και μάλιστα διεκδίκησε την πρόκρισή του με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, αλλά ένας τραυματισμός στον ώμο έσβησε τότε τα όνειρά του.
Αναφερόμενος στις λιγοστές αποδοκιμασίες στο πρόσωπό του μετά τη λήξη του αγώνα ο Μανουέλ είπε: «ακούω κάποιους οπαδούς, που δεν είναι ευχαριστημένοι. Δεν πειράζει. Θα επιστρέψω. Και τότε θα τους κάνω χαρούμενους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass