Μυστήριο με την υγεία του Σουμάχερ

ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗ ΜΑΓΙΟΡΚΑ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2019 18:40

ΓΕΝΕΥΗ
Πολλά ερωτήματα εγείρει νέο δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο ο Μίκαελ Σουμάχερ πήγε στη Μαγιόρκα με ελικόπτερο τύπου «Bell 429 Global Ranger» κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.


Στις 20 Δεκεμβρίου του 2018 ένα ειδικά εξοπλισμένο ελικόπτερο για μεταφορά ασθενών, φέρεται να παρέλαβε τον Μίκαελ Σουμάχερ από την οικία του στο Γκαλντ της Ελβετίας και τον μετέφερε στην οικογενειακή βίλα στο Πορτ ντ’ Αντράτ στη Μαγιόρκα.
Ο Σουμάχερ παρέμεινε στη Μαγιόρκα για δύο εβδομάδες, περνώντας εκεί τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά, αλλά και τα γενέθλιά του. Παρ΄ όλα αυτά ο παγκόσμιος πρωταθλητής ακόμα πασχίζει να αναρρώσει μετά το τραγικό ατύχημα στο σκι το 2013.
Όπως αποκαλύπτει η γερμανική εφημερίδα «Bunte», το κτήμα στη Μαγιόρκα αγοράστηκε από την οικογένεια Σουμάχερ στον Ιούλιο του 2018 ως θέρετρο διακοπών για περίπου 30 εκατ. ευρώ. Η βίλα του θρύλου της F1 έχει ονειρική θέα στη θάλασσα, φοίνικες, κήπο και δύο πισίνες μέσα σε 15.000 τ.μ.
Ο λόγος για αυτήν την επίσκεψη είναι αρκετά προφανής. Το ήπιο μεσογειακό κλίμα διευκολύνει την ανάρρωση του «Σούμι» ακόμα και κατά τους χειμερινούς μήνες, ανά διαστήματα, προσφέροντάς του καθαρό αέρα και ηρεμία.
Το γεγονός βέβαια ότι η προσωπική νοσοκόμα του φορούσε ιατρική μάσκα όσο τον περιέθαλπε στην επίσκεψη, αποκαλύπτει ότι ακόμα υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για πιθανή μόλυνση του.Υπενθυμίζεται ότι η Κορίνα Σουμάχερ είχε δηλώσει απευθυνόμενη στους θαυμαστές, ότι «μπορείτε να είστε σίγουροι ότι βρίσκεται στα καλύτερα χέρια και όλοι μας θα κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να τον βοηθήσουμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass