Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αδειάζουν τα ράφια από παυσίπονα και χαρτί τουαλέτας

ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΕΝΟΨΕΙ BREXIT

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2019 18:38

ΛΟΝΔΙΝΟ
Τα χαρτιά τουαλέτας και τα παυσίπονα είναι κάποια από τα προϊόντα που οι Βρετανοί έχουν αρχίσει να στοκάρουν στα σπίτια τους ενόψει ενός πιθανού Brexit  χωρίς συμφωνία.

Αυτό ανακοίνωσε χθες η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Morrisons, παρουσιάζοντας τα ετήσια οικονομικά της αποτελέσματα. Ο διευθύνων σύμβουλος Ντέιβιντ Ποτς δήλωσε ότι υπάρχουν ενδείξεις για αποθήκευση «μικρής ποσότητας» αποθεμάτων και ότι η Morrisons, η τετάρτη μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μάρκετ στη Βρετανία, είναι καλά προετοιμασμένη ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στη διαδικασία του Brexit.ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ
Πάντως χθες διχασμένη εμφανίστηκε η Βρετανία καθώς για μόλις 4 ψήφους σε σύνολο 620 βουλευτών ψήφισε «όχι» σε έξοδο χωρίς συμφωνία ενώ απομένουν μόλις 16 ημέρες έως την ημερομηνία που θεωρητικά θα αποχωρήσει η Βρετανία από την ΕΕ.
Συγκεκριμένα, στην απόρριψη της πρότασης για έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ χωρίς συμφωνία προχώρησε το βρετανικό κοινοβούλιο.  H απόρριψη της σχετικής τροπολογίας έγινε με οριακή πλειοψηφία τεσσάρων ψήφων 312 – 308.