Δίδυμα γεννήθηκαν πιασμένα χέρι-χέρι

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2019 18:32

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Οι πιθανότητες να γεννηθούν δίδυμα είναι μια στις 30. Οι πιθανότητες να γεννηθούν δίδυμα μονοαμνιονικά είναι πολύ πολύ μικρότερες.

Αλλά οι πιθανότητες να γεννηθούν δίδυμα που κρατούν τα χεράκια τους κατά τη διάρκεια της γέννησης τους είναι μια φορά στην ιστορία! Η Sarah Thistlethwaite γέννησε στο νοσοκομείο του Άκρον του Οχάιο, δίδυμα κοριτσάκια την περασμένη εβδομάδα, τα οποία ήρθαν στον κόσμο πιασμένα χέρι-χέρι! «Είναι ήδη οι καλύτερες φίλες», είπε η μητέρα. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κρατούσαν τα χέρια. Αυτό είναι εκπληκτικό».

Αυτό όμως δεν ήταν το μοναδικό εκπληκτικό πράγμα στη γέννηση των διδύμων Jillian και Jenna. Τα δίδυμα είναι μονοαμνιονικά, που σημαίνει ότι μοιράζονταν τον ίδιο αμνιακό σάκο και πλακούντα όσο ήταν στη μήτρα. Σύμφωνα με τους γιατρούς, αυτό συμβαίνει μια στις 10.000 εγκυμοσύνες διδύμων! Τα μονοαμνιονικά-μονοχοριακά (mono– mono) δίδυμα είναι εξαιρετικά σπάνια περίπτωση μιας και η διαίρεσή τους γίνεται την 9η-12η μέρα της κύησης και δεν υπάρχει ενδιάμεση μεμβράνη. Αν η διαίρεση γίνει μετά τη 12η μέρα, τα δίδυμα είναι σιαμαία! (πηγή). Αυτά τα κορίτσια λοιπόν είναι πολύ σπάνια και ξεχωριστά για τόσους πολλούς λόγους! ?

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass