Κατεδάφισαν το κατάστημα του οξύθυμου Αλβανού εστιάτορα

Καταδίωξε και σκαρφάλωσε στο ΙΧ Ισπανών τουριστών

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2019 18:30
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΤΙΡΑΝΑ
Πολύ ακριβά φαίνεται πως θα πληρώσει τον οξύθυμο χαρακτήρα του ο Αλβανός εστιάτορας, ο οποίος έγινε γνωστός σε ολόκληρο τον πλανήτη, όχι για την ποιότητα του φαγητού που σερβίρει, αλλά γιατί καταδίωξε ισπανούς τουρίστες σκαρφαλώνοντας στο αυτοκίνητό τους.


Ο εν λόγω εστιάτορας όχι μόνο συνελήφθη, αλλά οι αρχές κατεδάφισαν χθες το εστιατόριό του, αφού αυτό δεν είχε οικοδομική άδεια.
Υπενθυμίζεται πως δυσαρεστημένοι από την εξυπηρέτηση που τους προσφέρθηκε στο εστιατόριο στο Πόρτο Παλέρμο, τρεις Ισπανοί τουρίστες, όπως και ο ξεναγός τους και ο Αλβανός οδηγός τους, έφυγαν από τον χώρο, όταν ο ιδιοκτήτης του στράφηκε εναντίον τους, μεταδίδουν αλβανικά ΜΜΕ.
Σε ένα βίντεο, που τραβήχτηκε από το αυτοκίνητο και έγινε σύντομα viral, διακρίνεται ένας άνδρας να έχει σκαρφαλώσει στο καπό του αυτοκινήτου και να προσπαθεί να σπάσει το παρμπρίζ με γροθιές, ενώ το όχημα συνεχίζει τον δρόμο του.
Ο εστιάτορας Μίχαλ Κοκεντίμα, 51 ετών, συνελήφθη λίγο μετά το περιστατικό, ανακοίνωσε χθες η αστυνομία σε ένα δελτίο τύπου, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.
Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, αρχικά επιτέθηκε λεκτικά στους τουρίστες «για ασήμαντη αφορμή», κατόπιν κατέστρεψε το αυτοκίνητό τους και τραυμάτισε ελαφρά κάποιους από τους επιβάτες, ιδίως μια ισπανίδα υπήκοο.
Ο 51χρονος εμφανίστηκε στο δικαστήριο, καθώς κατηγορείται για «απειλές και επίθεση», όπως και για «καταστροφή ιδιωτικής περιουσίας».
«Ήθελα να τους εμποδίσω να φύγουν χωρίς να πληρώσουν, όμως εκείνοι μπήκαν στο αυτοκίνητό τους. Δεν είχα πρόθεση να τους επιτεθώ, απλά να τους παρακαλέσω να πληρώσουν» υποστήριξε ο ίδιος, σύμφωνα με αλβανικές εφημερίδες.
Μετά το περιστατικό, οι αρχές έκαναν επιθεώρηση στο εστιατόριό του «Panorma» και ανακάλυψαν ότι ήταν αυθαίρετο κι ότι ο ιδιοκτήτης του δεν πλήρωνε φόρους εδώ και 3 χρόνια.
Χθες , μπουλντόζες κατεδάφισαν το εστιατόριο, με θέα στη θάλασσα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass