Independent: Τέλος οι λατινικοί αριθμοί από τα iPhone

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2019 18:30

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Η παρουσίαση του νέου μοντέλου iPhone φαίνεται να είναι προ των πυλών και συγκεκριμένα προγραμματίζεται να γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου.

Εάν επιβεβαιωθεί και επίσημα η ημερομηνία, τότε η κυκλοφορία του νέου iPhone αναμένεται μία με μιάμιση εβδομάδα αργότερα. Κατά την παρουσίασή της, φημολογείται πως η Apple σχεδιάζει να αναδείξει τρία νέα τηλέφωνα. Οι φήμες που κυκλοφορούν αναφέρουν ότι σε σύγκριση με τα μοντέλα της προηγούμενης χρονιάς μικρές αλλαγές θα υπάρχουν στο σχεδιασμό. Για την ακρίβεια τα μοντέλα φαίνεται να είναι ακριβώς ίδια με τα iPhone της προηγούμενης γενιάς, με μόνη διαφορά την οπίσθια κάμερα, η οποία θα περιλαμβάνει τους φακούς της κάμερας, οι οποίοι θα είναι τρεις. Η κάμερα τριπλού φακού θα φέρει αρκετές βελτιώσεις και νέες λειτουργίες που θα αφορούν τη λήψη φωτογραφιών. Σύμφωνα με δημοσίευση του Independent η Apple φαίνεται να εγκαταλείπει τους λατινικούς χαρακτήρες, που είχε υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια, και να τους αντικαθιστά με τους κλασικούς αριθμούς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass