ΓΑΛΛΙΑ:

Ξέχασαν την κόρη τους σε εστιατόριο

Δημοσίευση: 11 Αυγ 2015 8:36

 

 

ΠΑΡΙΣΙ

Ζευγάρι γάλλων γονιών που πήγαινε στην Κυανή Ακτή για διακοπές με τα παιδιά του ξέχασε την τρίχρονη κόρη του σε χώρο εστίασης και το αντιλήφθηκε αφού είχε ήδη διανύσει περισσότερα από 150 χιλιόμετρα.

Οι γονείς συνειδητοποίησαν ότι η μικρή έλειπε μόνο αφού άκουσαν στο ραδιόφωνο την ανακοίνωση για το παιδί, το οποίο είχε βρεθεί από άλλους ταξιδιώτες στον χώρο εστίασης, κοντά στο Λοριόλ στη νότια Γαλλία, λίγο μετά το μεσημέρι.

Το μόνο που μπορούσε να πει το κοριτσάκι ήταν ότι είχε έναν αδερφό και μια αδερφή και ότι «πήγαινε στη θάλασσα», καθώς και ότι είδε «το αυτοκίνητο του μπαμπά να φεύγει», ανέφερε η αστυνομία στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η απώλεια της μικρής μεταδόθηκε από το ραδιόφωνο 45 λεπτά μετά την αναχώρηση της οικογένειας από το εστιατόριο, οπότε οι γονείς ειδοποίησαν την αστυνομία και επέστρεψαν για να παραλάβουν το παιδί.

«Η οικογένεια είχε περάσει την Αιξ-αν-Προβάνς (150 χμ από τον χώρο εστίασης) και πήγαινε προς το Σεν Ραφαέλ. Κανείς τους δεν είχε προσέξει ότι η μικρή έλειπε», είπε αξιωματικός της αστυνομίας, προσθέτοντας ότι «Θα ακούσουμε τι έχουν να πουν και θα μιλήσουμε με τον εισαγγελέα στην Βαλόνς για να δούμε αν χρειάζεται να προχωρήσουμε περαιτέρω».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass