Του κόσμου τα παράξενα

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2019 22:38

 Δικαστής ξεσάλωνε Κάθε άλλο παρά για τους σκοπούς του επαγγέλματος χρησιμοποιούσε μια δικαστής το γραφείο της. Κατηγορείται ότι επιδιδόταν σε όργια με συναδέλφους της, επέτρεπε σε υπαλλήλους να πίνουν αλκοόλ εν ώρα υπηρεσίας, ενώ έκανε

κατάχρηση εξουσίας για να κερδίσει την επανεκλογή της. Πρόκειται για τη δικαστή, Dawn Gentry από το Κεντάκι των ΗΠΑ, η οποία αντιμετωπίζει εννέα κατηγορίες από την Επιτροπή Διαγωγής Δικαστών, όπως γράφει η New York Post. Τα προβλήματα άρχισαν όταν η Gentry προσέλαβε τον κιθαρίστα μιας μπάντας, τον Stephen Penrose. Η δικαστής και ο Penrose, ένας πρώην πάστορας, χρησιμοποιούσαν το γραφείο της στο δικαστήριο, ως κλαμπ swinging, σύμφωνα με τους ερευνητές. Η δικαστής, η οποία ήταν σε μια οργάνωση που βοηθά κακοποιημένα παιδιά, προσπάθησε να πείσει άλλη μια γυναίκα από την οργάνωση, την Katherine Schulz, να κάνουν ερωτικό όργιο. Τη φλέρταρε μέσω του Snapchat. Η Schulz παραιτήθηκε από την οργάνωση.

 Υπομονή Ένας Ιάπωνας συνταξιούχος συνελήφθη αφού πήρε τηλέφωνο περίπου 24.000 φορές την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών του τηλεφωνικού του παρόχου, καταγγέλλοντας ότι η εταιρεία αυτή δεν σεβάστηκε τους όρους του συμβολαίου του, σύμφωνα με την αστυνομία και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Ο 71χρονος τέθηκε υπό κράτηση την προηγούμενη εβδομάδα αφού έπαιρνε περισσότερες από 400 φορές την εβδομάδα τηλέφωνα στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας τηλεφωνίας KDDI. «Ήθελε οι υπάλληλοι στην KDDI να πάνε σπίτι του και να του ζητήσουν συγγνώμη επειδή παραβίασαν τους όρους του συμβολαίου του. Επίσης συχνά έκλεινε το τηλέφωνο αμέσως αφού καλούσε», πρόσθεσε. Ο 71χρονος συνελήφθη.

 Χούλα χουπ 100 ώρες Μία γυναίκα στο Σικάγο έκανε χούλα χουπ για 100 ώρες, προκειμένου να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Η Τζένι Ντόαν ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ κατά 25 ώρες, αλλά το Γκίνες θα πρέπει να το επικυρώσει ώστε να μπορέσει να πανηγυρίσει και επίσημα το επίτευγμά της. Για να αντέξει, είχε ένα καλό κίνητρο. Ήθελε να συγκεντρώσει χρήματα για μη κερδοσκοπικό οργανισμό που ασχολείται με την ψυχική υγεία και συνολικά έφτασε τα 4.000 δολάρια. Η Ντόαν έκανε και διάλειμμα, κάτι που επιτρέπουν οι κανονισμοί του Γκίνες. Συγκεκριμένα, επιτρεπόταν να σταματά για πέντε λεπτά κάθε μία ώρα, αλλά εκείνη προτίμησε να συγκεντρώσει αυτόν τον χρόνο ώστε να κοιμηθεί για τρεις ώρες. Όση ώρα έκανε χούλα χουπ, έβλεπε τηλεόραση, έτρωγε και μιλούσε με φίλους της. .

 Τέμπλο με γκέι ζευγάρια Μία εκκλησία στο Μάλμε της Σουηδίας έχει ένα νέο τέμπλο, στο οποίο αντικατέστησε τον Αδάμ και την Εύα στον παράδεισο με gay ζευγάρια σε πόζες με υπονοούμενα, ενώ αναπαριστά το φίδι ως μία διεμφυλική γυναίκα που τους προκαλεί. Όπως αναφέρει το RT, το έργο τέχνης που έχει προκαλέσει αντιδράσεις, δεν είναι καινούριο. Η φωτογράφος και καλλιτέχνης Elisabeth Ohlson Wallin δημιούργησε τον πίνακα το 2012 και προσπάθησε να τον δωρίσει σε Καθεδρικό ναό, ενώ λίγο πριν η εκκλησία της χώρας προετοιμαζόταν να διεξάγει τον πρώτο γάμο μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου στη χιλιόχρονη ιστορία της. Η καλλιτέχνης, που έχει δηλώσει δημοσίως ότι είναι ομοφυλόφιλη, έχει παράδοση στο να ανακατεύει εικόνες από τη θρησκεία με θέματα ακτιβισμού για τις μειονότητες, και ανέφερε ότι ήθελε να δοκιμάσει αν η Εκκλησία της Σουηδίας ήταν τόσο φιλική και ανοιχτή για τους ομοφυλόφιλους όσο ισχυριζόταν. Ο Καθεδρικός της πόλης Skara ευγενικά αρνήθηκε να δεχθεί το δώρο, λέγοντας ότι πρόκειται για πολιτικό ακτιβισμό και όχι θρησκεία. Μετά όμως από 7 χρόνια, η Wallin πέτυχε τον στόχο της. Ο ναός του Αγίου Παύλου στο Μάλμε δέχθηκε τον πίνακα που ονομάζεται «Παράδεισος» ως το νέο τέμπλο του και τα αποκαλυπτήρια έγιναν πρόσφατα.

 Κονκάρδες για περίοδο Το πολυκατάστημα Daimaru Umeda στην Οζάκα της Ιαπωνίας δέχεται λαϊκή κατακραυγή καθώς έβαζε τις γυναίκες εργαζόμενες να φορούν μια κονκάρδα όταν είχαν έμμηνο ρύση. Στην κονκάρδα θα εμφανιζόταν ένας υπαρκτός χαρακτήρας των ιαπωνικών κόμικ manga ονόματι «Seiri Chan», σε χαλαρή μετάφραση «Μις Περίοδος» μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.«Δεχτήκαμε πολλά παράπονα από το κοινό. Κάποια εξ αυτών αφορούσαν παρενόχληση και αυτό δεν ήταν σίγουρα πρόθεσή μας. Τώρα επανεξετάζουμε τα σχέδιά μας», δήλωσε ένας άνδρας, στέλεχος της εταιρείας που αρνήθηκε να κατονομαστεί. Όπως δήλωσε το πολυκατάστημα δεν είχε στόχο να καταστήσει υποχρεωτικές τις κονκάρδες αυτές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass