ΤΖΕΦ ΜΠΕΖΟΣ:

Δώρισε μόνο 98 εκατ. δολάρια

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2019 20:56

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Ο Τζεφ Μπέζος δώρισε πρόσφατα 98,5 εκατ. δολάρια σε 32 οργανώσεις, που βοηθούν τις άστεγες οικογένειες σε 23 πολιτείες των ΗΠΑ, αλλά δέχθηκε σκληρή κριτική, αφού πολλοί θεωρούν ότι η τσέπη του θα άντεχε και μεγαλύτερες δωρεές…


Ο ιδρυτής και CEO της Amazon, που ερίζει με τον Μπιλ Γκέιτς για τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο, δώρισε από 1,25 έως 5 εκατ. δολάρια στις οργανώσεις αυτές μέσω του Bezos Day One Fund, αλλά δεν έλειψαν εκείνοι που έσπευσαν να επισημάνουν ότι ναι μεν η κίνησή του ήταν καλή, αλλά σε σύγκριση με την τεράστια περιουσία του, το ποσό που διέθεσε ο Μπέζος για το φιλανθρωπικό σκοπό ήταν ελάχιστο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο ηγέτης των Βρετανών Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Twitter σχολίασε ότι το ποσό των 98,5 εκατ. δολαρίων αντιστοιχεί μόλις στο 0,09% της περιουσίας του Μπέζος, που ανέρχεται κοντά στα 110,3 δισ. δολάρια σύμφωνα με το Forbes.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass