ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΤΟΥ PKK,

Τζιχαντιστές καλούν σε «κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης»

Δημοσίευση: 18 Αυγ 2015 23:50

 

ΑΓΚΥΡΑ

Μέλος του Ισλαμικού Κράτους, μιλώντας σε βίντεο που ανέβηκε σε ιστοσελίδες που συνδέονται με τους τζιχαντιστές, κάλεσε σε «κατάκτηση» της Κωνσταντινούπολης, κατηγορώντας τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι βοηθά τους δυτικούς «σταυροφόρους» και τους «άθεους» του PKK, καθώς και τους «κοσμικούς» του Ελεύθερου Συριακού Στρατού.

Στο βίντεο, ένας άνδρας που δεν κατονομάζεται, μιλά πολύ καλά τούρκικα, αναφέρει η Hurriyet.

Ο άνδρας αποκαλεί τον Ερντογάν «προδότη» και λέει: «Δεν κυβέρνησε με τους κανόνες του Θεού. Έγινε φίλος με τους αμερικανούς, τους εβραίους, τους σταυροφόρους, τα άθεα μέλη του PKK, με τους φίλους του Ατατούρκ, τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό και τους αποστάτες κατασκόπους της οικογένειας Σαούντ» σημείωσε.

Στο βίντεο, ο τζιχαντιστής κατηγορεί τον Ερντογάν ότι επέτρεψε την πρόσβαση σε τουρκικό έδαφος του PKK και του Ελεύθερου Συριακού Στρατού και ότι άνοιξε τις αεροπορικές βάσεις της Τουρκίας στους «σταυροφόρους και στα αεροσκάφη τους για να προστατεύσει το αθεϊστικό PKK».

Κατηγόρησε τον Ερντογάν ότι «έγινε υπηρέτης, κυρίως για να προστατεύσει τη θέση που επρόκειτο να χάσει» και κάλεσε τους τούρκους πολίτες να επαναστατήσουν.

«Ας κατακτήσουμε την Κωνσταντινούπολη, την οποία ο προδότης Ερντογάν κάνει κάθε προσπάθεια να παραδώσει στους σταυροφόρους» αναφέρει ο τζιχαντιστής στο βίντεο, επικαλούμενος «εντολή» του Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, του ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους.

Μετά από βομβιστική επίθεση στα τέλη Ιουλίου στην νοτιοανατολική Τουρκία και επιθέσεις του PKK κατά δυνάμεων ασφαλείας της Τουρκίας, η Άγκυρα ξεκίνησε επίθεση σε διπλό μέτωπο: κατά των τζιχαντιστών στη Συρία και κατά των ανταρτών του PKK στο Ιράκ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass