Έχει να πλυθεί 61 χρόνια

Δημοσίευση: 19 Αυγ 2015 19:09

 

Σε ένα κόσμο με περισσότερους από 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους όλα είναι πιθανά, τα πιο περίεργα πράγματα μπορεί να βρίσκονται κοντά μας είτε μακριά μας, αλλά παρόλα αυτά παραμένουν περίεργα και διαφορετικά από κάθε λογική.

Υπάρχει ένας άνθρωπος ο οποίος μένει στο Ιράν, ονομάζεται Amou Hadji και η τελευταία φορά που έκανε μπάνιο ήταν το 1954. Σε ηλικία 81 ετών θεωρείται ο πιο άπλυτος άνθρωπος στον κόσμο. Σε μελέτες που έκαναν κάποιοι ερευνητές επάνω του ανακάλυψαν ότι πέρα από τη βαθιά και άσχημη οσμή, έχει ένα παραμορφωμένο δέρμα σε χρώμα αλλά και υφή καθώς μετά από τόσα χρόνια έχει μετατραπεί σε μία σκληρή και τραχιά επιφάνεια σαν φολίδες.

Είναι ένας άστεγος άνθρωπος ο οποίος με τον τρόπο ζωής τον οποίο έχει επιλέξει, αρνείται να πίνει καθαρό νερό και να τρώει κανονική τροφή. Αν τον πετύχεις πολύ πιθανό να κάθεται σε κάποια γωνία και να τρώει το αγαπημένο του φαγητό που είναι σκαντζόχοιρος και να καπνίζει μία πίπα, που αντί για καπνό να περιέχει περιττώματα ζώων.

Όπως λέει και ο ίδιος έχει επιλέξει αυτό τον τρόπο ζωής για να είναι κοντά στη φύση και τη μητέρα γη, καθώς και άλλοι ψυχολογικοί παράγοντες σύμφωνα με τους επιστήμονες τον έχουν ωθήσει σε αυτό το σημείο. Ο προκάτοχος του ρεκόρ ήταν ένας 66 χρόνος ινδός ονόματι Kailash Singh, ο οποίος είχε να πλυθεί για ολόκληρα 38 χρόνια.

Γιάννης Παπαθανασίου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass