Του κόσμου τα παράξενα

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2020 18:29

Δωρεάν καφές …

«Δωρεάν καφές εφ’ όρου ζωής» για τον Χάρι και τη Μέγκαν, εάν μετακομίσουν στον Καναδά; Η προσφορά που έκανε στο πριγκιπικό ζεύγος της Βρετανίας γνωστή αλυσίδα εστίασης του Καναδά προκάλεσε αντιδράσεις.

Η αλυσίδα Tim Hortons ανήρτησε στο Twitter ένα μήνυμα, που σύντομα έγινε viral. «Καμία πίεση, Μέγκαν και Χάρι, όμως εάν αποφασίσετε να μετακομίσετε στον Καναδά, ο καφές θα είναι δωρεάν εφ’ όρου ζωής. Σκεφτείτε το» έγραφε το μήνυμα της Tim Hortons. Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ είχαν μόλις ανακοινώσει την απόφασή τους να αποστασιοποιηθούν από τη μοναρχία και ότι θέλουν να εγκατασταθούν για κάποιους μήνες του χρόνου στη Βόρεια Αμερική, χωρίς να διευκρινίσουν σε ποια χώρα. Λίγο μετά την προσφορά της αλυσίδας καφέ, χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να κατακρίνουν την εταιρεία καταγγέλλοντας τις πρακτικές που υιοθετεί απέναντι στους εργαζόμενούς της

==============

 

Aρσενικό άλτερ έγκο

Μια νεαρή Βρετανίδα, που υποδυόταν τον έφηβο προκειμένου να παραπλανήσει δεκάδες κορίτσια με στόχο να συνάψουν σεξουαλικές σχέσεις μαζί της, καταδικάστηκε

σε κάθειρξη 8 ετών. Η Τζέμα Ουατς, 21 ετών, δημιούργησε μια διαδικτυακή προσωπικότητα, τον Τζέικ Ουάτον, υποτίθεται ένα 16χρονο αγόρι και χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ξεκινήσει σχέσεις με έφηβες. Η αστυνομία περιέγραψε το αρσενικό άλτερ έγκο της ως πολύ πειστικό. Η Ουατς δήλωσε ένοχη τον Νοέμβριο σε επτά κατηγορίες που σχετίζονταν με τέσσερα θύματα ηλικίας 14 και 15 ετών, αν και η αστυνομία πιστεύει ότι είναι πιθανόν να υπάρχουν πολλά ακόμα άγνωστα θύματά της. Το κατηγορητήριο σε βάρος της περιλαμβάνει κατηγορίες όπως επίθεση, σεξουαλική επίθεση και αποπλάνηση ανηλίκων. Η Ουάτς καταδικάστηκε σε κάθειρξη 8 ετών από το δικαστήριο του Ουίντσεστερ στη νότια Αγγλία.

==============

Περιστασιακό σεξ;

Πλέον είναι πολύ εύκολο για κάποιον να κάνει σεξ χωρίς δεσμεύσεις, καθώς μπορεί να γνωρίσει ανθρώπους που ψάχνουν για περιστασιακό σεξ, είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω διαφόρων εφαρμογών γνωριμιών, τα λεγόμενα dating apps όπως το Tinder, τα οποία βοηθούν τους ανθρώπους που απλά ψάχνουν για σεξ και τίποτα παραπάνω. Πολλοί είναι αυτοί που βρίσκουν το σεξ χωρίς δεσμεύσεις άκρως ελκυστικό, καθώς περνάς καλά, εκπληρώνεις τις σωματικές σου ανάγκες, δεν χρειάζεται να ξαναδείς τον άλλον, εκτός αν το θέλετε και οι δύο, και φυσικά ξυπνάς μόνος σου και χαρούμενος το επόμενο πρωί, χωρίς να χρειαστεί να σκεφτείς να πεις κάτι στην κοπέλα που περάσατε το προηγούμενο βράδυ μαζί.

==============

Tου έγλειφε τα πόδια!

Κάτι που σίγουρα ποτέ δεν περίμενε αντίκρισε και... ένιωσε ένας άντρας, που έπεσε θύμα διάρρηξης (;) στο σπίτι του. Πρόκειται για έναν Αμερικανό που μένει στην Φλόριντα, ο οποίος ξύπνησε μέσα στην νύχτα για να συνειδητοποιήσει πως ένας άνδρας που είχε διαρρήξει το σπίτι του, του έγλειφε τα πόδια! Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα Αμερικανικά ΜΜΕ, ο δράστης προσπάθησε και να πιάσει το πέος του θύματος το οποίο αντιστάθηκε και για λίγο πάλεψαν. Στην συνέχεια ο διαρρήκτης το έβαλε στα πόδια, και φεύγοντας ανέβηκε στο αυτοκίνητο του θύματος και προσπάθησε να σπάσει το παρμπρίζ πηδώντας πάνω του.

Σύμφωνα με το γραφείο του Σερίφη, ο δράστης δήλωσε από την μεριά του πως άρχισε να γλείφει τα πόδια του 20χρονου θύματος, όταν κατάλαβε πως δεν έχει λεφτά.

==============

 

Φαντασιώσεις …

Η Goddess Aviva με βάση ένα μπουντρούμι στην Νέα Υόρκη, προσφέρει σαδομαζοχιστικές, D/s συνεδρίες, σε άτομα υποτακτικού προσανατολισμού επί πληρωμή. Μερικές από αυτές τις δραστηριότητες είναι η πρόκληση πόνου, ο εξευτελισμός, ο περιορισμός, ο φετιχισμός, οι σκηνοθετημένες απαγωγές ακόμα και η λατρεία “δύσοσμων παπουτσιών”, που θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως δυσάρεστες εμπειρίες υπό κανονικές συνθήκες.

Δουλεύοντας ως κυρίαρχος για περισσότερα από πέντε χρόνια, αποκαλύπτει ότι εκπαιδεύτηκε από την πιο αξιοσέβαστη Dominatrix (θηλυκό γένος του όρου “dominator” (κυρίαρχος) στη λατινική γλώσσα) όπου έμαθε την τέχνη, προτού δημιουργήσει την δική της επιχείρηση.

Η Aviva έχει ύψος 1.60 μ., ζυγίζει 54 κιλά, ενώ διαθέτει μεγάλο μπούστο, λεπτή μέση και έντονους γοφούς. Περιγράφει τον εαυτό της στην ιστοσελίδα της ως “Αυτό από το οποίο είναι φταγμένες οι φαντασιώσεις”, ενώ αναφέρει ότι μπορεί να συνομιλά με την ίδια ευκολία για την αγαπημένη της έκθεση στο Met, όπως για τις αγαπημένες της μεθόδους για την εκπαίδευση σκλάβων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass