Μπρούνο Λε Μερ: Δεν θα ανεχτούμε απειλές κατά Ελλάδας και Κύπρου

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2020 18:48

ΠΑΡΙΣΙ

Αυστηρό μήνυμα προς την Αγκυρα, στο οποίο εκφράζει ανοικτά την υποστήριξή του σε Ελλάδα και Κύπρο, έστειλε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μπρούνο Λε Μερ.

Σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Καθημερινή της Κυριακής», ο Λε Μερ δήλωσε ότι «…Ουδεμία απειλή κατά της κυπριακής και της ελληνικής κυριαρχίας θα γίνει αποδεκτή» είναι η σαφής προειδοποίηση του Γάλλου υπουργού Οικονομικών, τονίζοντας ότι «τόσο η Γαλλία, όσο και η ΕΕ στο σύνολό της έχουν σθεναρά υποστηρίξει την Αθήνα και τη Λευκωσία έναντι αυτών των απειλών». Επι πλέον άνοιξε τα χαρτιά της Γαλλίας, εν όψει της επίσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Παρίσι, στις 29 Ιανουαρίου. Ο Ελληνας πρωθυπουργός στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Γαλλία θα συναντηθεί με τον πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, ενώ θα δώσει το «παρών» στο Ελληνογαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, όπου θα συμμετάσχουν περί τις 100 επιχειρήσεις. Ο Γάλλος υπουργός, αναγνωρίζει ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο, αλλά παράλληλα επισημαίνει την πρόκληση να αποκτήσει σταθερή ανάπτυξη, να σεβαστεί τις δεσμεύσεις της για μεταρρυθμίσεις, αλλά και να επιδείξει «δημοσιονομική σοβαρότητα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass