ΧΟΥΑΝ ΓΚΟΥΑΪΔΟ:

Καλεί σε νέα διαδήλωση

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2020 18:44

ΚΑΡΑΚΑΣ

Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα Χουάν Γκουαϊδό κάλεσε σήμερα τις εταιρίες και τα συνδικάτα να διαδηλώσουν «μέχρι την Εθνοσυνέλευση» στις 10 Μαρτίου, σε μια προσπάθεια να δώσει νέα ώθηση στο κίνημα διαμαρτυρίας κατά του Νικολάς Μαδούρο που εξασθένησε τους τελευταίους μήνες.

Η νέα αυτή έκκληση σε κινητοποίηση κατά του σοσιαλιστή προέδρου είναι η πρώτη του Γκουαϊδό μετά την επιστροφή του στις 11 Φεβρουαρίου από μια διεθνή περιοδεία κατά τη διάρκεια της οποίας συνάντησε κυρίως τους προέδρους των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. Κάλεσε επίσης «τις γυναίκες, τους σπουδαστές, τις εταιρίες, τα συνδικάτα» να ενώσουν τη φωνή τους για να ζητήσουν «προεδρικές εκλογές πραγματικά ελεύθερες». Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης, τον οποίο σχεδόν 60 χώρες αναγνωρίζουν ως μεταβατικό πρόεδρο, προσπαθεί να ενισχύσει εκ νέου το κίνημα διαμαρτυρίας κατά του Μαδούρο, τον οποίο χαρακτηρίζει «δικτάτορα» λόγω της "νοθείας" όπως δηλώνει στις προεδρικές εκλογές του 2018 που επέτρεψαν στον διάδοχο του Ούγκο Τσάβες να παραμείνει στην εξουσία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass