Δολοφονία σε απευθείας μετάδοση (βίντεο)

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2015 20:14 | Τελευταία ενημέρωση: 26 Αυγ 2015 20:19
    ΑΠΕ-ΜΠΕ-Ρόιτερς-Γαλλ. Πρακτ.      

Η Άλισον Πάρκερ και ο Άνταμ Γουόρντ ήταν μια φιλόδοξη ομάδα: μια νεαρή δημοσιογράφος και ένας εικονολήπτης σε τοπικό σταθμό της Βιρτζίνια που συχνά κάλυπταν μαζί "ελαφρά" θέματα για την πρωινή εκπομπή του καναλιού WDBJ7.

Σήμερα, ήταν μια συνηθισμένη ημέρα και για τους δύο. Η ώρα ήταν 6.45 το πρωί και ήδη βρίσκονταν έξω, μεταδίδοντας ζωντανά μια συνέντευξη, όταν άρχισαν οι πυροβολισμοί.

Η 24χρονη Άλισον και ο 27χρονος Άνταμ πυροβολήθηκαν και σκοτώθηκαν σε ζωντανή μετάδοση, με τις κραυγές τους να ακούγονται στους τηλεοπτικούς δέκτες από την Μπριτζγουότερ Πλάζα, ένα τοπικό θέρετρο με πολλά εστιατόρια και καταστήματα. Ο ύποπτος για τη δολοφονία τους είναι ένας νυν ή πρώην συνάδελφός τους που έχει ήδη συλληφθεί, σοβαρά τραυματισμένος αφού, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

Ο δράστης, καταδιωκόμενος από αστυνομικούς σε έναν αυτοκινητόδρομο, αρνήθηκε να σταματήσει και ανέπτυξε ταχύτητα για να ξεφύγει. Λίγα λεπτά αργότερα όμως το όχημά του ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε. Οι αστυνομικοί τον βρήκαν μέσα στο αυτοκίνητο, τραυματισμένο από σφαίρα και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

"Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο τους αγαπούσαμε" είπε ο γενικός διευθυντής του WDBJ, ο Τζεφ Μαρκς, σε μια μελαγχολική εκπομπή, με τους λυγμούς των εργαζομένων στον σταθμό να ακούγονται καθαρά στο βάθος.

Η Πάρκερ και ο Γουορντ κατάγονταν από τη Βιρτζίνια. Η νεαρή ρεπόρτερ είχε ξεκινήσει την καριέρα της ως μαθητευόμενη από το κανάλι WDBJ πριν από τέσσερα χρόνια, έφυγε για μικρό χρονικό διάστημα και κατόπιν επέστρεψε. Για τους συναδέλφους της, ήταν μια κεφάτη, έξυπνη γυναίκα, πολύ γρήγορη στη δουλειά της, που εκτός από εξωτερικά ρεπορτάζ είχε ήδη αναλάβει και ρόλο αναπληρώτριας παρουσιάστριας. Όταν κάποιος συνάδελφός της αντιμετώπιζε προσωπικά προβλήματα, η Άλισον του συμπαραστεκόταν, εμφανιζόταν στο σπίτι του με φαγητό ή με λουλούδια για να τον παρηγορήσει.

Ο Γουόρντ ήταν ένας νεαρός πάντα χαμογελαστός που ετοιμαζόταν να φύγει από τη Βιρτζίνια για να ακολουθήσει την αρραβωνιαστικιά του, την παραγωγό Μελίσα Οτ, στη Βόρεια Καρολίνα.

Η Άλισον ήταν αρραβωνιασμένη με τον παρουσιαστή Κρις Χερστ. "Ήταν η λαμπρότερη γυναίκα που έχω γνωρίσει" έγραψε ο Χερστ στο Twitter, δηλώνοντας "αποσβολωμένος" από τον χαμό της.

Στην αίθουσα σύνταξης του σταθμού, το κλίμα το πρωί ήταν χαρούμενο. Ήταν η τελευταία ημέρα της Μελίσα Οτ στη δουλειά, η οποία γιόρταζε τον αρραβώνα της με τον Γουόρντ και τη μετακόμισή της στο Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας. Η αίθουσα ήταν γεμάτη με γλυκά και μπαλόνια. Η προσωπική σελίδα του 27χρονου εικονολήπτη στο Facebook έχει παντού φωτογραφίες του ίδιου με την Μελίσα, ακόμη και μία από την πρόταση γάμου που της έκανε.

"Συνέβαιναν πολλά θετικά πράγματα στον Άνταμ τελευταία. Και η Άλισον, α, αυτή ήταν μια ροκ σταρ" σχολίασε η παρουσιάστρια Κίμπερλι Μακμπρούμ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass