ΡΩΣΙΑ

Δημιουργεί τεστ για το σπίτι

Ποιοι θα μπορούν να το κάνουν σε πρώτη φάση

Δημοσίευση: 17 Απρ 2020 18:40

ΜΟΣΧΑ

Το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων σε συνεργασία με την εταιρεία Yandex, που λειτουργεί τη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στην Ρωσία στην εκστρατεία για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, δημιουργούν τεστ κορονοϊού το οποίο θα μπορεί να γίνεται κατ’ οίκον, ανακοίνωσε η κρατική εταιρεία επενδύσεων RDIF.

«Σε πρώτη φάση θα μπορούν να κάνουν τεστ κορονοϊού σε εγκεκριμένα διαγνωστικά εργαστήρια οι κάτοικοι της Μόσχας που ανήκουν στην ομάδα κινδύνου (ηλικίας 65 ετών και άνω). Στο βαθμό που τα τεστ στα εργαστήρια θα αυξάνονται, θα αυξάνονται και οι δυνατότητες να κάνουν το τεστ και άτομα άλλων ηλικιών και στις περιφέρειες της Ρωσικής Ομοσπονδίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση της RDIF, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο αριθμός των κρουσμάτων του κορονοϊού αυξήθηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο κατά 3.448 κρούσματα, φθάνοντας συνολικά τα 27.938 σε 84 περιφέρειες της Ρωσίας.

Μέχρι σήμερα έχουν αναρρώσει 2.304 άτομα, ενώ πήραν εξιτήριο το τελευταίο εικοσιτετράωρο 318 άτομα. Οι νεκροί έχουν φθάσει συνολικά τους 232, ενώ το τελευταίο εικοσιτετράωρο κατέληξαν 34 ασθενείς.

Στην Μόσχα καταγράφηκαν 1.370 νέα κρούσματα, ενώ ο συνολικός αριθμός έχει ξεπεράσει τις 16.146 κρούσματα. Νέα κρούσματα καταγράφηκαν σε 77 περιφέρειες της χώρας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass