Πέθανε ένα από τα νεογέννητα δίδυμα πάντα

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2015 8:03

 

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ

Το μικρότερο από τα δίδυμα πάντα που γεννήθηκαν το Σαββατοκύριακο στον ζωολογικό κήπο της Ουάσινγκτον πέθανε το απόγευμα της Τετάρτης, ανακοίνωσε η διεύθυνση του ιδρύματος.

Η Μέι Σιανγκ, το θηλυκό γιγάντιο πάντα του κήπου, γέννησε το Σάββατο δύο μικρά. Το πρώτο ζύγιζε μόλις 86,3 γραμμάρια, ενώ το δεύτερο ήταν αρκετά μεγαλύτερο στα 138 γραμμάρια.

Σύμφωνα με το προσωπικό του ζωολογικού κήπου, το δεύτερο μωρό «δείχνει δυνατό, συμπεριφέρεται φυσιολογικά και βρίσκεται με την μητέρα του».

Μετά τη γέννησή τους, οι υπάλληλοι του κήπου φρόντιζαν εναλλάξ και τα δύο μικρά. Την Τρίτη ωστόσο ανακοίνωσαν ότι ανησυχούσαν για την αυξομείωση του βάρους του μικρότερου και του χορηγούσαν, για προληπτικούς λόγους αντιβιοτικά και το τάιζαν με μπιμπερό.

Η 17χρονη Μέι Σιανγκ -το προσδόκιμο ζωής των πάντα είναι λίγο παραπάνω από 20 χρόνια- είχε υποβληθεί σε τεχνητή γονιμοποίηση με σπέρμα του Χούι Χούι, ενός αρσενικού πάντα από την Κίνα, αλλά και ενός άλλου αρσενικού του ζωολογικού κήπου της Ουάσινγκτον.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass