ΣΤΗ ΒΡΑΔIΑ ΤΟΥ MTV

Η Τ. Σουίφτ τα βραβεία, ο Γουέστ την «έκπληξη»

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2015 1:02

 

 

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Η Τέιλορ Σουίφτ δεν άφησε υποψηφιότητα για υποψηφιότητα, ο Τζάστιν Μπίπερ έκανε ένα δυνατό comeback και η πάντα εκκεντρική Μάιλι Σάιρους κατάφερε για μία ακόμη φορά να τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω της. Αυτός όμως που δίχως αμφιβολία έκλεψε την παράσταση ήταν στα φετινά βραβεία του MTV ήταν ο Κάνιε Γουέστ και τα πολιτικά του σχέδια για το μέλλον. Αφήνοντας άφωνους τους πάντες, ο διάσημος ράπερ και σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν ανακοίνωσε από σκηνής ότι το 2020 θα είναι υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ!

«Και ναι, όπως πιθανότατα θα έχετε υποθέσει, αποφάσισα το 2020 να θέσω υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ», ανακοίνωσε ο Γουέστ αφότου παρέλαβε το βραβείο του (Michael Jackson Video Vanguard Award) από τη Σουίφτ, δίνοντας μία ομιλία που έκανε αμέσως τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αμέσως μετά κατέβηκε από τη σκηνή για να αγκαλιάσει και να φιλήσει τη σύζυγό του.

Η Σουίφτ από την πλευρά της κέρδισε βραβείο για το βίντεο της χρονιάς, το πιο σημαντικό της διοργάνωσης, για το τραγούδι «Bad Blood», το οποίο υποτίθεται πως αναφέρεται στη βεντέτα με την τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι (που δεν συμμετείχε στα φετινά βραβεία).

«Το ξέρω ότι έχει υπάρξει πολύ συζήτηση για το τι σημαίνει το συγκεκριμένο βίντεο. Είμαι απλώς χαρούμενη που το 2015 ζούμε σε έναν κόσμο, όπου τα αγόρια μπορούν να παίξουν τις πριγκίπισσες και τα κορίτσια τους στρατιώτες», αρκέστηκε να δηλώσει η 25χρονη Σουίφτ.

Αίσθηση βεβαίως προκάλεσαν και οι «ξεχωριστές» εμφανίσεις της 22χρονης Σάιρους (πρώην Χάνα Μοντάνα, στην τηλεοπτική σειρά του Disney Channel), οι οποίες μετά βίας έκρυβαν το καλλίγραμμο κορμί της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass