Αθώος ο Mel Gibson

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2015 12:06

Δεν θα υπάρξει καμία δίωξη εναντίον του Mel Gibson (Μελ Γκίμπσον), ύστερα από έρευνα της αστυνομία για την καταγγελία ότι επιτέθηκε σε μια γυναίκα φωτογράφο, σύμφωνα με το περιοδικό PEOPLE. «Η αστυνομία ολοκλήρωσε μια ενδελεχή έρευνα των ισχυρισμών μίας φωτογράφου του Σίδνεϊ και έχει καταλήξει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να τεκμηριώνουν οποιαδήποτε κατηγορία εναντίον του πελάτη μου Mel Gibson», δήλωσε ο δικηγόρος του ηθοποιού Christopher Murphy (Κρίστοφερ Μέρφι). Η φωτογράφος, που εργάζεται για την εφημερίδα Daily Telegraph της Αυστραλίας και ονομάζεται Kristi Miller (Κρίστι Μίλερ) είχε ισχυριστεί ότι της επιτέθηκε ο Gibson, την ώρα που αυτήν τον φωτογράφιζε στο Σίδνεϊ, στις 24 Αυγούστου. Η Miller ισχυρίστηκε ότι ο Gibson την έσπρωξε από πίσω, αφού είχε καταφέρει να φωτογραφίσει το διάσημο ηθοποιό με τη φίλη του Rosalind Ross (Ρόσαλιντ Ρος).

Ο δικηγόρος του Gibson υποστήριξε ότι ο πελάτης του από την αρχή αρνήθηκε ότι όλα αυτά που καταγγέλλει η φωτογράφος είναι αληθινά. Επιπλέον είπε ότι μετά την εξέταση των μαρτύρων από την αστυνομία και το βίντεο από το τηλεοπτικό δίκτυο CCTV, αλλά λαμβάνοντας υπ΄ όψιν και άλλα αποδεικτικά στοιχεία, πλέον έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει καμία ουσία στον ισχυρισμό της Miller. «Η ιστορία είναι πλήρως κατασκευασμένη», είπε.

Τον περασμένο μήνα, ο εκπρόσωπος του Gibson, Alan Nierob (Άλαν Νιέρομπ), αρνήθηκε επίσης τους ισχυρισμούς της Miller λέγοντας ότι «ο κ. Gibson και η φίλη του παρενοχλούνταν συνεχώς από την φωτογράφο παρότι της είχαν επανειλημμένα ζητήσει να σταματήσει, πράγμα που δεν έκανε» και πρόσθεσε: «Δεν υπήρξε ποτέ καμία απολύτως φυσική επαφή και η ιστορία αυτήν είναι πλήρως κατασκευασμένη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass