ΤΟ 1997…

Μανεκέν κατηγορεί Τραμπ για σεξουαλική επίθεση

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2020 12:40

ΟΥΑΣΙΝΚΤΟΝ
Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατηγορήθηκε χθες από ένα πρώην μανεκέν ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά το 1997 στη διάρκεια του αμερικανικού τουρνουά τένις US Open.


Η Έιμι Ντόρις αφηγήθηκε στη βρετανική εφημερίδα The Guardian πώς ο ρεπουμπλικανός δισεκατομμυριούχος την αγκάλιασε και την άγγιξε χωρίς τη συγκατάθεσή της. Οι δικηγόροι του προέδρου αρνήθηκαν κατηγορηματικά, μιλώντας στην εφημερίδα, τις κατηγορίες αυτές, οι οποίες αποκαλύπτονται μόλις μερικές εβδομάδες πριν από τις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με την Έιμι Ντόρις, ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ήταν τότε εργολάβος ακινήτων και κυκλοφορούσε στους κοσμικούς κύκλους της Νέας Υόρκης, την πλησίασε στις 5 Νοεμβρίου 1997 μπροστά από τις τουαλέτες του VIP θεωρείου του στο US Open.
«Έχωσε τη γλώσσα του στον λαιμό μου ενώ τον απωθούσα. Τότε το αγκάλιασμά του δυνάμωσε, τα χέρια του πήγαιναν παντού και άγγιζε τους γλουτούς μου, τα στήθη μου, την πλάτη μου, όλα», εξηγεί στην Guardian, προσθέτοντας ότι του ζήτησε να σταματήσει. Ο Ντόναλντ Τραμπ, που ήταν τότε 51 ετών, «αδιαφόρησε» για την άρνησή της, διευκρινίζει. «Με είχε φυλακίσει στην αγκαλιά του και δεν μπορούσα να βγω», λέει.
Η νεαρή γυναίκα, που ήταν 24 ετών τότε, ένιωσε «ναυτία» και αισθάνθηκε «εξευτελισμένη», προσθέτει.
Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική επίθεση ή παρενόχληση από περισσότερες από δέκα γυναίκες, μία από τις οποίες, η αρθρογράφος Ε. Τζιν Κάρολ, τον κατηγορεί ότι τη βίασε στα μέσα των ετών του 1990.
Ο πρόεδρος έχει αρνηθεί όλες αυτές τις κατηγορίες. Για την Ε. Τζιν Κάρολ δήλωσε πως δεν είναι ο τύπος της γυναίκας που προτιμά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass