Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2020 12:09

ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ
Γέμιζε 3 σπίτια με ρούχα τσάντες και παπούτσια που δεν φορούσε ποτέ

ΛΟΝΔΙΝΟ
Η μυστική ζωή μιας πλούσιας κληρονόμου, μανιώδους συλλέκτριας τσαντών, ρούχων και παπουτσιών, η οποία ξόδευε 1.000 λίρες την εβδομάδα για ακριβά είδη μόδας, αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατό της. Ο λόγος για την Τζένη Σίμπσον, η οποία κληρονόμησε μια μεγάλη

περιουσία από την οικογένειά της και πέθανε σε ηλικία 89 ετών, στην παράκτια πόλη Σάφολκ του Άλντεμπουργκ στην Αγγλία, φέτος τον Ιούνιο.
Ήταν γνωστό ότι ξόδευε τα χρήματά της στα λαμπερά φώτα του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης, αλλά στην αναγγελία θανάτου της, περιγράφεται ως μια γυναίκα «αφοσιωμένη στην πατρίδα της».
Η Σίμπσον, θα ξόδευε εκατοντάδες λιρες σε γυναικεία ρούχα, αλλά σπάνια θα την έβλεπε κανείς να φορά κάποιο από αυτά, αναφέρουν Times.
Αντ’ αυτού, όλα αυτά τα ρούχα απλά τα συσσώρευε στα τρία σπίτια που είχε. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε ένα από τα σπίτια της βρέθηκε μια συλλογή περίπου 500 ζευγαριών άθικτων παπουτσιών.
Τα ρούχα, τα παπούτσια, οι τσάντες και όλα τα άλλα προιόντα μόδας που βρέθηκαν... στοκαρισμένα στα σπίτια της, τώρα δημοπρατούνται για να συγκεντρωθούν χρήματα για τον αγαπημένο της τοπικό ανεξάρτητο κινηματογράφο, όπου παρακολουθούσε κάθε νέα κυκλοφορία ταινίας. Έχουν ήδη συγκεντρωθεί περίπου 8.000 λίρες, με τη σκάλα και τον τελευταίο όροφο του κτιρίου όπου βρίσκεται ο κινηματογράφος να είναι γεμάτα με κουτιά και σειρές από καπέλα, τσάντες, φορέματα, παλτά και πουλόβερ, δωρεά από την οικογένειά της.
Πολλά από τα ρούχα δόθηκαν στον τοπικό κινηματογράφο που αγαπούσε, για να δημοπρατηθούν. Πίσω στα σπίτια της, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και μία εξοχική κατοικία, υπάρχουν και άλλοι ανέγγιχτοι θησαυροί, από ντεμοντέ γραφική ύλη, τσάντες με προϊόντα μακιγιάζ και σεντόνια ακόμα στο πλαστικό τους.
Το βουνό των πραγμάτων που βρίσκεται στον κινηματογράφο του Άλντεμπουργκ, αντιπροσωπεύει μόλις το ένα τρίτο των πολύτιμων αντικειμένων της, πολλά από τα οποία κάθονται σε ένα γκαράζ περιμένοντας να ταξινομηθούν, αν και μερικά έπρεπε να πουληθούν αμέσως.

 

ΠΟΡΤΛΑΝΤ:
Αγριες συγκρούσεις με αντιρατσιστές διαδηλωτές

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Αστυνομικές δυνάμεις συγκρούστηκαν με αντιρατσιστές διαδηλωτές και μέλη του Τύπου στο κέντρο του Πόρτλαντ, στο Όρεγκον, νωρίς χθες το πρωί τοπική ώρα, ενώ προχώρησαν σε περισσότερες από 12 συλλήψεις.
Τα βίαια επεισόδια ακολούθησαν μια σχετικά ειρηνική πορεία της ακροδεξιάς οργάνωσης Proud Boys και αντιδιαδηλώσεις από αντιφασίστες και ακτιβιστές του κινήματος Black Lives Matter προχθες.
Σε βίντεο που κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες διακρίνονται αστυνομικοί να σπρώχνουν και να ρίχνουν στο έδαφος διαδηλωτές και φωτογράφους και να τους χτυπούν με γκλοπ, καθώς προσπαθούν να τους απωθήσουν από μια περιοχή κοντά στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Πόρτλαντ. Το πλήθος έκαψε μια σημαία των ΗΠΑ και συγκρούστηκε με αστυνομικούς που επιχειρούσαν να συλλάβουν άλλους διαδηλωτές.
Η αστυνομία υποστηρίζει ότι διαδηλωτές πέταξαν πέτρες και κουτάκια εναντίον των δυνάμεων επιβολής του νόμου, με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μαλτνόμα να αναφέρει πάνω από 12 συλλήψεις. Η πόλη των βορειοδυτικών ΗΠΑ έχει μετατραπεί τους τελευταίους μήνες σε θέατρο αντιρατσιστικών διαδηλώσεων και πολιτικής βίας μεταξύ αριστερών ακτιβιστών και ακροδεξιών, λίγο πριν από τις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου. Φορώντας μπλουζάκια σε μαύρο και κίτρινο χρώμα, σήμα κατατεθέν των Proud Boys, εκατοντάδες υποστηρικτές τους βγήκαν στους δρόμους για να τερματίσουν αυτό που αποκαλούν «εγχώρια τρομοκρατία» στο Πόρτλαντ, το οποίο ελέγχουν οι Δημοκρατικοί. Η ακροδεξιά οργάνωση υπολόγιζε ότι θα συγκεντρώσει ένα πλήθος τουλάχιστον 10.000 ανθρώπων, ωστόσο σύμφωνα με την αστυνομία έδωσαν το «παρών» λιγότεροι από 1.000.
Η αστυνομία ανέφερε ότι συνέλαβε 4 ανθρώπους σε σχέση με την πορεία. Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο διακρίνεται ένας άνδρας να σπρώχνει έναν δημοσιογράφο ρίχνοντάς τον στο έδαφος και να τον κλωτσάει στο πρόσωπο. Η κυβερνήτης της πολιτείας Κέιτ Μπράουν κήρυξε τη μεγαλύτερη πόλη του Όρεγκον σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για το Σαββατοκύριακο, λέγοντας πως «ομάδες που υποστηρίζουν τη λεγόμενη λευκή υπεροχή» καταφθάνουν από άλλες πολιτείες για να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass