ΒΡΕΤΑΝΙΑ

72χρονη καρκινοπαθής ψάχνει να ξαναβρεί τους υιοθετημένους γιους της

Δημοσίευση: 21 Νοε 2020 12:03

ΛΟΝΔΙΝΟ

Μια μητέρα που πεθαίνει από καρκίνο δίνει μάχη με τον χρόνο για να βρει τους δύο

γιους της που έδωσε για υιοθεσία. Η 72χρονη Αν Γκέμελ μετακόμισε από το Τσέσαϊρ της Αγγλίας στη Γλασκώβη στις αρχές της δεκαετίας του 1970, αφού είχε εγκαταλείψει τον σύζυγό της Τζον. Η μητέρα τριών παιδιών την εποχή εκείνη άφησε τα τρία της παιδιά, Γκέιλ, Ντέρεκ και Τζέιν με τη γιαγιά τους στη Σκωτία για να φτιάξει τη ζωή της με τον νέο της σύντροφο. Τα χρόνια που ακολούθησαν η Αν έκανε άλλα δύο παιδιά, τον Έντουαρντ και τον Φρέντερικ, τους οποίους έδωσε για υιοθεσία ξεχωριστά λόγω διάφορων δυσκολιών στη ζωή της, όπως μεταδίδει η Daily Mail. Τώρα, κι ενώ ο θάνατος βρίσκεται κοντά, το μεγαλύτερο παιδί της, η Γκέιλ προσπαθεί να βρει τα άλλα δύο αδέρφια της που δεν γνωρίζουν την αλήθεια και να ενωθούν και πάλι με τη μητέρα τους. Σύμφωνα με την Γκέιλ, η μητέρα της δεν μίλησε ποτέ για τα δύο παιδιά που έδωσε για υιοθεσία. Η ίδια το έμαθε όταν ήταν 12 ετών και έψαχνε για χριστουγεννιάτικα δώρα κάτω από το κρεβάτι, όπου βρήκε μια σακούλα με τα χαρτιά υιοθεσίας.
Όταν αντιμετώπισε τη μητέρα της έμαθε ότι η Αν είχε αφήσει το σπίτι της για έναν άντρα με τον οποίο έκανε τον έναν από τους δύο γιους, τον Φεβρουάριο του 1971. Τον Ιούλιο του 1972 έκανε και τον δεύτερο γιο.
Η Αν τελικά επέστρεψε και αναθέρμανε τις σχέσεις με τον σύζυγό της και πατέρα των τριών πρώτων παιδιών της. Αλλά το τι απέγιναν οι δύο γιοι – ο ένας πιθανότατα υιοθετήθηκε στη Σκωτία και ο άλλος στην Αγγλία – παραμένει ένα μυστήριο.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass