ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Πάνω από 5 εκατομμύρια κρούσματα στην Ανατολική Ευρώπη

Δημοσίευση: 22 Νοε 2020 12:25

ΠΑΡΙΣΙ
Ο απολογισμός των κρουσμάτων κορονοϊού στην ανατολική Ευρώπη ξεπέρασε τα 5 εκατομμύρια χθες, σύμφωνα με την καταμέτρηση του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς. Η περιοχή, στην οποία συμπεριλαμβάνονται η Λευκορωσία, η Βουλγαρία, η Τσεχία, η

Ουγγαρία, η Πολωνία, η Μολδαβία, η Ρουμανία, η Ρωσία, η Σλοβακία και η Ουκρανία, συγκεντρώνει τον υψηλότερο απολογισμό καταγεγραμμένων κρουσμάτων κορονοϊού στην Ευρώπη.
Η ανατολική Ευρώπη κατέγραψε πάνω από 82.000 κρούσματα σε μία ημέρα κατά μέσο όρο την περασμένη εβδομάδα, ενώ πρόσθεσε πάνω από 1.500 θανάτους ημερησίως, κατά μέσο όρο. Η Ρωσία, η Πολωνία και η Ουκρανία βρίσκονται μεταξύ των 20 χωρών με τα περισσότερα κρούσματα παγκοσμίως. Η αύξηση των μολύνσεων κορονοϊού είχε ως αποτέλεσμα η Ρωσία να υπερβεί το όριο των 2 εκατομμυρίων κρουσμάτων, πίσω από τις ΗΠΑ, την Ινδία, τη Βραζιλία και τη Γαλλία σε σύνολο μολύνσεων. Η Ευρώπη έχει προς το παρόν καταγράψει πάνω από 15 εκατομμύρια κρούσματα Covid-19 και περισσότερους από 346.000 θανάτους, σύμφωνα με την καταμέτρηση του Reuters.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass