ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ

Δίνει την έγκρισή του στον Drake να τον υποδυθεί

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2020 12:50

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ
Ο Drake έχει πλέον τις ευλογίες του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα να τον υποδυθεί σε περίπτωση που γυριστεί μία βιογραφική του ταινία. Μιλώντας στον Speedy Morman, ο Ομπάμα αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του Drake να τον υποδυθεί λέγοντας: «Θα πω αυτό, ο Drake έχει τις ικανότητες να κάνει αυτό που θέλει. Εννοώ, είναι ταλαντούχους. Έτσι, αν έρθει η ώρα θα είναι έτοιμος…».

Όταν ο Morman ρώτησε εάν ο Καναδός ράπερ έχει την έγκρισή του τότε ο Ομπάμα αναφερόμενος στις δύο κόρες του Μάλια και Σάσα είπε: «Ο Drake έχει, το πιο σημαντικό νομίζω, την έγκριση της οικογένειάς μου. Υποψιάζομαι ότι η Μάλια και η Σάσα θα το ήθελαν αυτό». Ο Drake, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, έχει εκφράσει εδώ και πολλά χρόνια το ενδιαφέρον του να υποδυθεί επί οθόνης τον Μπαράκ Ομπάμα. Ήδη από το 2010 σε συνέντευξή του στο Paper είχε πει: «Ελπίζω κάποιος να κάνει μια ταινία για τη ζωή του Ομπάμα σύντομα γιατί θα μπορούσα να τον υποδυθώ». «Βλέπω όλες τις συνεντεύξεις του. Κάθε φορά που τον βλέπω στην τηλεόραση, δεν αλλάζω το κανάλι, σίγουρα δίνω προσοχή και ακούω τις εναλλαγές της φωνής του», είπε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass