Του κόσμου τα παράξενα

Δημοσίευση: 07 Μαρ 2021 12:45

Χόλιγουντ

Άλλον έναν βανδαλισμό υπέστη η ιστορική πινακίδα «Hollywood», που μετρά ήδη 98 χρόνια ζωής. Τώρα την πείραξαν ώστε να γράφει... «Hollyboob». Την ανακοίνωση έκανε η αστυνομία λέγοντας πως έχουν συλληφθεί «αρκετά άτομα» για τον βανδαλισμό. Τα γράμματα «W» και «D» της επιγραφής του Λος Άντζελες είχαν καλυφθεί με δύο «B», όπως είδαμε σε εικόνες που ανέβηκαν στα κοινωνικά μέσα. Η φάρσα υπέπεσε άμεσα στην αντίληψη των πολιτών και η αστυνομία ανέλαβε το έργο να την επαναφέρει στα σωστά της. Τουλάχιστον 6 άνθρωποι κρατούνται για τον βανδαλισμό, σύμφωνα με ειδησεογραφικά μέσα της πόλης, και θα τους απαγγελθούν κατηγορίες. Άλλα πάλι μέσα ισχυρίζονται πως η πλάκα έγινε για καλό σκοπό, για την ευαισθητοποίηση του κόσμου σε θέματα καρκίνου του μαστού. Η πινακίδα του Χόλιγουντ έχει τη δική της και εξόχως περιπετειώδη ιστορία. Τελευταία φορά την πείραξαν το 2017, κάνοντάς τη να γράφει... «Hollyweed»...

 

Σκύλος ταχυδρόμος

Μπορεί οι σκύλοι με τους ταχυδρόμους παραδοσιακά να μην έχουν τις καλύτερες σχέσεις, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση μια σχέση φιλίας και εμπιστοσύνης έχει δημιουργηθεί. Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό υποδέχεται τον ταχυδρόμο ο σκύλος που πρωταγωνιστεί σε σχετικό βίντεο που έχει γίνει viral. Πρόκειται για έναν αυστραλιανό ποιμενικό, ο οποίος σπεύδει στο όχημα του ταχυδρόμου, φέρνοντας την αλληλογραφία στο σπίτι. Το βίντεο έκανε τον γύρο του κόσμου, με τον συμπαθέστατο τετράποδο να κερδίζει τις καρδιές των χρηστών του διαδικτύου.

 

«Ανεμοστρόβιλος» κουνούπια

Σοκ έπαθαν οι οδηγοί στην Αργεντινή όταν διαπίστωσαν ότι ένα σμήνος κουνουπιών είχε δημιουργήσει έναν τρομακτικό σχηματισμό που θύμιζε ανεμοστρόβιλο, ψηλά στον ουρανό. Το βίντεο που τράβηξε οδηγός στην οδό 74 της Αργεντινής, δείχνει έναν τεράστιο σκούρο «πύργο» να υψώνεται στον ουρανό μπροστά στα μάτια του.
Κι ενώ μπορεί αρχικά κάποιος να πίστεψε πως πρόκειται για ανεμοστρόβιλο, μετά από προσεκτική παρατήρηση, διαπιστώθηκε ότι αποτελούνταν από κουνούπια. Η παρατήρηση αυτού του περίεργου σχηματισμού έρχεται μετά την εισβολή πλήθος κουνουπιών στην περιοχή του Μπουένος Άιρες.
Ο Χουάν Χοσέ Γκαρσία, ερευνητής στο Κέντρο Παρασιτολογικών και Διανυσματικών Μελετών (CEPAVE), δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ: «Οι έντονες βροχές προκάλεσαν πλημμύρες με αποτέλεσμα μεγάλες δεξαμενές νερού όπου τα θηλυκά κουνούπια γεννούν τα αυγά τους». Και πρόσθεσε πως αυτό οδηγεί συχνά στη γέννηση «τεράστιων αριθμών» εντόμων που «εισβάλλουν στις πόλεις».

 

Εξ αποστάσεως

Την έπιασαν στην Πενσιλβάνια, όταν πήγε να γνωρίσει και να κάνει σεξ με τον 14χρονο που είχε ψαρέψει στο ίντερνετ και διατηρούσαν «ξεκάθαρη σεξουαλική σχέση» online. Η Sarah Norton, μητέρα 3 παιδιών από το Κονέκτικατ, γνώρισε τον ανήλικο σε ένα online video game και αντάλλαζαν για καιρό ερωτικό περιεχόμενο. Κάποια στιγμή αποφάσισε να ολοκληρώσουν και φυσικά τη σχέση τους. Η Norton καταδικάστηκε πρόσφατα σε κάθειρξη 14 ετών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της The Morning Call, μετά την πρωτόδικη καταδίκη της τον Δεκέμβριο του 2019. Ακόμα και μετά το πέρας της ποινής της, θα περάσει άλλα 20 χρόνια ελέγχων και παρακολούθησης από τις διωκτικές αρχές. Η μητέρα προσέγγισε ερωτικά τον ανήλικο από τις πρώτες στιγμές της γνωριμίας τους τον Αύγουστο του 2017. Τους ένωνε η αγάπη τους για τα παιχνίδια και γνωρίστηκαν στο chat του PlayStation. Τη γυναίκα ανακάλυψαν τόσο ο πατέρας όσο και ο θετός πατέρας του παιδιού και απέτρεψαν την ερωτική συνεύρεση, όταν πήγε να τον συναντήσει στις 15 Οκτωβρίου 2017. Εκείνη δήλωσε απλώς στο δικαστήριο ότι όταν πήγε να τον βρει, συνειδητοποίησε το λάθος της...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass