Του κόσμου τα παράξενα

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2021 12:50

Μαϊμού σκότωσε 30χρονο με τούβλο

Μια μαϊμού στην Ινδία σκότωσε έναν 30χρονο άνδρα αφού του πέταξε τούβλο από τον δεύτερο όροφο κτιρίου. Το περιστατικό, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, σημειώθηκε στην κεντρική περιοχή στο Νέο Δελχί.


Πρόκειται για τον Mohammad Kurbaan, ο οποίος – σύμφωνα με την Indian Express – πωλούσε τσάντες σε κατάστημα της περιοχής και κατέρρευσε μόλις δέχθηκε το χτύπημα από το τούβλο που είχε πετάξει η μαϊμού. Ο 30χρονος μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί απλά διέγνωσαν τον θάνατό του.
Ο ιδιοκτήτης του κτιρίου απ’ όπου η μαϊμού πέταξε το τούβλο, σύμφωνα με τις αρχές, φέρεται να είχε αφήσει δύο τούβλα πάνω σε μια δεξαμενή νερού για να εμποδίσει τις μαϊμούδες να την ανοίγουν.
Οι μαϊμούδες κατάφεραν να μετακινήσουν και τα δύο τούβλα. Το ένα το πέταξαν στο κεφάλι του άτυχου άνδρα και το άλλο σε κοντινή ταράτσα. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, το θανατηφόρο αυτό περιστατικό καταγράφεται μόλις λίγες ημέρες αφού η σύζυγος επικεφαλής πολιτικού κόμματος στην Ινδία έχασε τη ζωή της έπειτα από πτώση στην προσπάθειά της να ξεφύγει από επίθεση μαϊμούς. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και υπέκυψε στα τραύματά της.

 

Γονείς για πρώτη φορά στα 70
Το πρώτο της παιδί σε ηλικία 70 ετών απέκτησε μια γυναίκα στην Ινδία. Η Jivunben Rabari και ο σύζυγός της Maldhari, 75 ετών, απέκτησαν ένα αγοράκι μετά από 45 χρόνια ανεπιτυχών προσπαθειών. Το ζευγάρι από την Ινδία, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, μένει σε ένα μικρό χωριό που ονομάζεται Μόρα στην επαρχία Γκουτζουράτ. Η σύλληψη, όπως αποκάλυψαν στους δημοσιογράφους, έγινε μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης και έτσι η 70χρονη Jivunben Rabari είναι πλέον μία από τις παλαιότερες πρώτες μητέρες στον κόσμο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα που έχει γίνει μητέρα θεωρείται η Erramatti Mangayamma από την Ινδία, η οποία στα 74 έφερε στον κόσμο δίδυμα κοριτσάκια.

 

Με 48 ποτήρια μπύρας στις κερκίδες
Η FC Twente έπαιξε την περασμένη Κυριακή με τη Willem II αλλά η καλύτερη στιγμή του αγώνα δεν αφορούσε τον αγωνιστικό χώρο. Ένας φίλαθλος έκλεψε τις εντυπώσεις και έγινε διάσημος. Ο λόγος δεν ήταν ο πανηγυρισμός κάποιου γκολ, ούτε καν μια πρόταση γάμου εντός του γηπέδου.
Ο 23χρονος ποδοσφαιρόφιλος κατάφερε να κουβαλήσει 48 ποτήρια μπύρας από το μπαρ του γηπέδου μέχρι τις κερκίδες χωρίς να τα ρίξει.
Ακουμπισμένα σε καρτέλες ο Christiaan Roetgering μετέφερε τα ποτήρια χωρίς να χύσει ούτε μια γουλιά και έτσι κατάφερε να απολαύσει τον αγώνα με τους φίλους έχοντας όλες τις… ανέσεις.
Όπως είπε στη βρετανική Sun: «Πάντα πηγαίνω στο γήπεδο με φίλους και κάθε φορά ένας από εμάς αναλαμβάνει την αποστολή να φέρει μπύρες για όλους. Αυτήν τη φορά ήταν η σειρά μου. Αλλά δεν ήθελα να πηγαινοέρχομαι, έως ότου εξυπηρετήσω τους πάντες. Οπότε αποφάσισα να πάρω όλα τα ποτήρια, μαζί».

 

Κατάπιε τηλέφωνο
Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην Αίγυπτο. Άνδρας επισκέφθηκε το νοσοκομείο του Ασουάν, καθώς υπέφερε από πόνους στο στομάχι. Εκεί οι χειρουργοί αφαίρεσαν ένα μικρού μεγέθους κινητό τηλέφωνο, έξι μήνες αφού το κατάπιε. Οι ιατρικές εξετάσεις αποκάλυψαν το αντικείμενο στην κοιλιά του άνδρα. Από την παραμονή του εκεί είχαν προκληθεί τόσο φλεγμονή στο στομάχι, όσο και τα έντερά του. Μυστήριο παραμένει πως και γιατί ο άνδρας κατάπιε το κινητό τηλέφωνο.
«Το περιστατικό ήταν πρωτοφανές. Ήταν πραγματικά περίεργο καθώς ο άνδρας δεν αποκάλυψε γιατί κατάπιε το κινητό του» ανέφερε για το περιστατικό ο καθηγητής Μοχάμεντ Αλ-Ντασούρι. Σύμφωνα με τον γιατρό, το κινητό αποτελούσε τεράστια απειλή ακόμη και για την ίδια τη ζωή του ασθενούς λόγω των επιβλαβών χημικών ουσιών της μπαταρίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass