ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

Και 3η καταγγελία για σεξουαλική επίθεση

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2022 12:00

Τρίτη καταγγελία υποβλήθηκε σε βάρος της υφυπουργού της γαλλικής κυβέρνησης, Χρυσούλας Ζαχαροπούλου, η οποία ερευνάται ήδη για δύο βιασμούς την περίοδο που εξασκούσε την ιατρική ως γυναικολόγος.

Οι καταγγελίες, οι οποίες φαίνεται να αφορούν την περίοδο που η Ελληνογαλλίδα υφυπουργός δεν ήταν στην πολιτική και ασκούσε την ιατρική, κάνουν λόγο για «βιασμό», με την εισαγγελία του Παρισιού που ασχολείται με την υπόθεση, να σημειώνει ότι εξετάζονται «μέσα σε ιατρικό πλαίσιο». Μία τρίτη γυναίκα, που εμφανίζεται με το όνομα «Jade» και είναι 26 ετών, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι είχε δεχθεί «σεξουαλική επίθεση» από την κ. Ζαχαροπούλου όταν την είχε επισκεφθεί για να τη συμβουλευτεί στο θέμα της ενδομητρίωσης που αντιμετώπιζε. Η γιατρός είναι εξειδικευμένη σ’ αυτό. Η εξέταση έγινε παρουσία και ενός ασκούμενου γιατρού. Σύμφωνα με την αφήγηση της Jade, η γυναικολόγος «ανάγκασε τον γιατρό να με εξετάσει». Επειδή δεν ένιωθε άνετα, όμως, το σώμα της ήταν εντελώς σφιγμένο και ανέλαβε η ίδια. «Μου είπε: «Θα πρέπει να ανοίξεις. Εγώ, δεν είμαι αυτός». Η νεαρή γυναίκα είπε ότι δεν θυμάται αν ο γυναικολόγος είχε λάβει τη συγκατάθεσή της πριν την εξετάσει, όπως συνηθίζουν να κάνουν σήμερα οι γιατροί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass